cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23fe exynos 2200 iyimi

(Topic created on: 01-21-2024 03:17 AM)
1289 Views
OKAN61
Active Level 1
Options
Galaxy S
S23fe
0 Likes
12 Comments
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy S
Bir çok farklı kanaldan inceleme ve test videolarını izle kesinlikle

Ve işlemciden beklediğimiz şu 7 plus gen 2 ile neredeyse eş değer salt güç bakımından ama sen 8 plus gen 1 ile olan farkı anlayamazsın 2 araba düşün biri 500 biri 400 gidiyor mesela aradaki 100 ü farkedemezsin

Buna ek ısınma ve batarya tüketimi konusu var ısınma sorunu çözülmüş gibi ama batarya performansı diğerleri kadar iyi değil yinede videoalra bak
0 Likes
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Dostum ben de 2100 var aklın varsa bulaşma uzak dur, ben 2100 kulanıyorum ve geçen sene 1400 tl gelen doğal gaz faturam telefon sayesinde 700 tl düştü, geçen kar yağmıştı, akü falan güç veremiyor bile araca, koydum kaputa benim s21 fe araç hararet yaptı. Exynos u en iyi böyle özetleyebilirim, telefon ısınmasın djye güc tasaeufu modunu acıyorum, git biraz daha koy s23 al snap dragon gen 2 nin keyfini cıkar, s24 serisi de uzun omuelu guzel.
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Hocam sizdeki cihaz s23fe değilse pek referans olacak bir yorum değil maalesef. Revize edilmiş ve güncel üretim sürecinden geçmiş bir versiyonunu kullanıyor s23fe. Ve arkadaşım da yakın zamanda aldı öyle aşırı ısınma vb durumları yok geçmiş modellerdeki haline göre
0 Likes
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Kesinlikle haklısınız, belirtmediğim için özür dilerim, s21 fe aldıktan sonra s23 fe yi de denedim, aralarında çok ciddi bie fiyst farkı olmadığından değiştirmek için ama exynos 2200 de beni hayal kırıklığına ugrattı, exynos 2100 kadar problemli olmasada yine ısınma ve perfonmans sorunları var, snap dragondan şaşmamak lazım* 2400'ü merak ediyorum umarım perfonmans ve ısınma sorunları olmaz.
0 Likes
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Özür dileyecek bir şey yok hocam, aklınızdan çıkmıştır doğal bir şey 😊 evet ben de 2100 ve 2200 de beklentiye girmiştim amd iş birliğinden dolayı ama beklediğimi veremedi benim de. S23fe deki revizyon biraz ile yaramış gibiydi. Arkadaşımla denediğimizde kardeşindeki s22+dan daha serin çalıştı ama bu tabi günlük hayatta performansa etkisi olmadığı/**bleep** olmadığı gerçeğini - dediğiniz gibi - değiştirmiyor tabi, doğru diyorsunuz. 2400 içim bir sene hiç işlemci çıkarmadılar umarım dediğiniz gibi performans ve ısınma sorunları olmaz.
0 Likes
mertalimert
Active Level 6
Galaxy S
Üst sınıf da snsp olmayan hiç bir cihaz alınmaz
0 Likes
Galaxy S
Ben kullanıyorum problem yok kardeşim. Yok yanıyor yok şu oluyor yok bu oluyor kulak asma 2200 iyi problem yok
DFR_A12s
Active Level 8
Galaxy S
Aynen ve amerikaya gönderilen 8 gen 1'dende daha iyi bir işlemci denilebilir (:
0 Likes
EctheIion
Active Level 3
Galaxy S
S22 ile S23 FE'de kullanılan Exynos 2200 farklı. S23 FE için kullanılan yeniden düzenlenip işlem gördü. Performans olarak farkı yok ama stabilite ve verimlilik açısından daha iyi