itsthesenior
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-12-2023 04:01 PM (Last edited 10-12-2023 04:20 PM ) in
Galaxy SSelamlar. Samsung Galaxy s23 kullanıyorum disney+ ve prime video gibi platformlarda izleme anlarında bazı görüntü kaymaları yaşıyorum ve de Instagram da video izlerken görüntüde ki kişiler uzuyor falan böyle tuhaf durumlarla karşılaşıyorum. Yaşayan varsa yorumlarda belirtebilir misiniz? Teşekkürler.
5 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2023 04:16 PM in
Galaxy S
Uygulamanın formatı gereği sorunlarınızı gönderide yazarsınız, bilen birisi cevap verir, isteğe bağlı S23 kullananlar cevap verirse sevinirim diye eklersiniz.
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2023 04:18 PM in
Galaxy S
Katılıyorum, ekstra olarak problemi paylaşırsa bu konuda bilgili herhangi bir arkadaş cevap verebilir. Gerek *google bilgisi, gerek *araştırma yaparak. :)
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2023 04:28 PM in
Galaxy S
Instagram şifrenizi hatırlıyor iseniz, sırası ile Ayarlar>Uygulamalar>İnstagramı bulup önce önbelleği temizleyip, daha sonrasında veriyi sil diyip sıfırdan hesabınıza girip kontrol edebilirsiniz durumu. Tam olarak çözüm olur mu *bilmiyorum fakat önbellek ve veriyi temizleyerek denemek temiz bir uygulama arayüzüne ulaşmanızı sağlayabilir.
itsthesenior
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2023 04:31 PM in
Galaxy S
Teşekkür ederim
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2023 04:37 PM in
Galaxy S
Play Store dan Instagram a güncelleme var mi diyede kontrol edin lütfen. Ben teşekkür ederim, her zaman🙏🏻😊