cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra wifi sorunu

(Topic created on: 01-06-2024 01:43 PM)
3720 Views
gandalf90
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhaba s23 ultra wifi ağına bağlandıktan hemen sonra bağlantıyı koparıyor. Kesinlikle wifi bağlantısı kalıcı olarak sağlanmıyor. Yapılanlar:
1- Modem resetleme
2-Ağ ayarlarını sıfırlama
3-Wifi ve bluetooth ayarlarını sıfırlama
4- Telefonu yeniden başlatmaya zorlama
5- Wifi ağını unutma ve tekrar bağlantı sağlama

Hiç biri işe yaramadı. Sorunu halleden varsa yardımcı olur musunuz?
13 Comments
Galaxy S
Bende de durum aynı Hard reset attım ama WiFi ağında bağlıyken kesiliyor 10sn sonra geri geliyor böyle devam ediyor one ui 6.1 i bekliyorum şuan
gandalf90
Active Level 3
Galaxy S
Uzaktan destek için başvurdum ama dönüş olmadı. Çok yazık böyle kaliteli bir telefonda böyle bir sorun var.
0 Likes
Galaxy S
Servise gönder?
0 Likes
Galaxy S
Servis halleder ve Android 13 ile alabilirsin çünkü Android 14 hatalarla dolu bir yazılım
0 Likes
gandalf90
Active Level 3
Galaxy S
Bakalım nasıl bir çözüm sunacaklar. Öncelikle uzaktan yardımı değerlendireceğim. Sonrasında mecburen servise gidecek gibi duruyor.
0 Likes
gandalf90
Active Level 3
Galaxy S
Ttkom müşteri hizmetini aradım modem ayarlarında iyileştirme ve çalışma yaptığını söyledi. Ayrıca 2.4 ghz kullanıyormuşum onu da 2.5 ghz yaptı şimdilik bir sorun görünmüyor. Sorun devam ederse bilgi vereceğim.
0 Likes
Serdar66
Active Level 7
Galaxy S
Uygulamalar bölümünden sistem uygulamalarını açın orada wifi dialog uygulamasını bulun pili kısıtlanmamış yapın faydası olacaktır ,ayrıca wifi den statik özelliğini açın birinci Dns 1.1.1.1 ikinci Dns 1.0.0.1 yapın İnternet daha iyi olacaktır 1704554145175.jpg1704554378222.jpg
gandalf90
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkür ederim.
0 Likes
Serdar66
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim İnşallah Faydasını görürsünüz
0 Likes