cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra pil performansı

(Topic created on: 03-10-2024 09:12 PM)
955 Views
Kiwy
Active Level 3
Options
Galaxy S
Bütün gün full 4.5 g,120 hz ,performans profili düşük seviyeli.1.5 aylık cihaz giderek batarya oturuyor herhalde gayet memnunum bu pil performansından

image

image

image

14 Comments
Galaxy S
Şahane performans..
Kiwy
Active Level 3
Galaxy S
Yüzde 15 den sonra güç tasarrufu dahi yapmadım pili gözlemlemek adına.fakat yüzde 5 ten sonra yağmur gibi indi pil
Galaxy S
Onada baktım.. fakat uygulamaların iyi optimize olmuş sureleri uzun olmasına rağmen performans takdir edilesice.. 👍🏻
Canonder
Active Level 7
Galaxy S
Netflix şarj yemiyor 6 bölüm 1 saatlik dizi izledim %24 şarjım gitmiş sosyal medya zaten mükemmel oyunda falan böyle çok zorlarsan 8-8.30 saat sürelere iniyor 1 yıllık s23 ultra kullanıcısıyım herseyinden memnunum şimdiye kadar özellikle ekran kalitesi :)
Kiwy
Active Level 3
Galaxy S
Hocam evimde WiFi olsa bu ekran sürem en az 1.5 saat artar.sadece mobil veri benim değerler. Bu arada dizileri indirip izlediğinizde daha az pil harcıyor stream ederek izlerseniz fazla pil tüketimi oluyor
0 Likes
Canonder
Active Level 7
Galaxy S
Çözünürlük olarak 1080p mi 2k mı kullanıyorsun?
0 Likes
Kiwy
Active Level 3
Galaxy S
23 ultra da 2k ekran kullanmayacaksam çok Bi esprisi kalmiyor:)
0 Likes
Canonder
Active Level 7
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum ancak netflix in 2k olmaması beni bir tık üzmüştü yt de falan oldukça iyi yani resmen bir ayrıcalık televizyon taşıyor gibi hissediyorum bu telefona telefon demek bazen hakaret gibi geliyo 😅
Canonder
Active Level 7
Galaxy S
Ekran çözünürlüğü kısmı nasıl peki?
0 Likes