cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra Sallayınca içinden gelen ses ve nem algılandı sorunu

(Topic created on: 11-23-2023 02:28 PM)
1295 Views
AdmOzbkr
Active Level 3
Options
Galaxy S
Telefonda dün gece yani 23.11.2023 tarihinde sarja taktığımda Nem veya yabancı cisim algılandı hatası geldi. Bunların hiçbiri olmamasına rağmen. Sonrasında sallamamı vb şeyleri tavsiye etti salladım ve ses geldiğini **bleep** ettim. Öncelikle sesin nedeni nedir ve bu nem algılandı gibi aptalca hatayı nasıl giderebilirim. Müşteri hizmetlerini aradım telefonu sıfırlayın düzelmezse servisimize gönderin dedi. Doğru düzgün bilgilendirme yapmadan.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
OIS - Optik Görüntü Sabitleyici.Bu özellik hareketlidir ve cihazda yön değişimi oldugunda kamera kapalı bile olsa hareket eder ve ses çıkartır.Nem için,

Ayarlar > geliştirici seceneklerde usb hata ayıklamasını açın ama bir kere yeniden baslatın cihazı.

Sorun devam ederse ,
Ayarlar > Uygulamalar > Arama kısmına USB yaz ve depolama verisini silip cihazı yeniden baslat.1700740734232.jpg1700740734270.jpg1700740734309.jpg1700740734350.jpg

View solution in context

12 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
O ses tum telefonlarda geliyor ois var yani cift lens kamera salanmamasini onlemek icin yapilan bir ozelik sorun deyil kamera acarak sallasaniz kesilecektir
AdmOzbkr
Active Level 3
Galaxy S
sanırım doğru. Yakınlaştırma yapınca ses değişiyor.

Peki nem sorunu neden acaba bilginiz var mı ? Nem vs olmadığı halde uyarı alıyorum
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ayarlar / uygulamalar / uygulamalarimiz yazisi yaninda bi yer var ona bas / sistem uygulama goster de/ bu uygulama verisi sil de 1700739611258.jpg
AdmOzbkr
Active Level 3
Galaxy S
Yaptım ancak düzelmedi
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
OIS - Optik Görüntü Sabitleyici.Bu özellik hareketlidir ve cihazda yön değişimi oldugunda kamera kapalı bile olsa hareket eder ve ses çıkartır.Nem için,

Ayarlar > geliştirici seceneklerde usb hata ayıklamasını açın ama bir kere yeniden baslatın cihazı.

Sorun devam ederse ,
Ayarlar > Uygulamalar > Arama kısmına USB yaz ve depolama verisini silip cihazı yeniden baslat.1700740734232.jpg1700740734270.jpg1700740734309.jpg1700740734350.jpg
AdmOzbkr
Active Level 3
Galaxy S
Cihaz dün geceden beri bu hatayı veriyor ve şarj olmuyor. Islanma vs gibi bir durum olmamasına rağmen. Önerilen ayarları yaptım ancak düzelme olmadı. İlgilisi veya bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
metobet
Active Level 4
Galaxy S
Kardeşim cihaz klimali ortamda ozellikle ic ve diş mekan sicakkiginin cok farkli oldugu ortamda kaldimi veya arabada difuzorlerin ustune koyarlar genelde telefin tutucu ile oyle kullandın mi? Difuzor uzerinde telefon tutucu ile kullanirken o difuzorun kapatilması lazım yazın klimadan soguga kışinda kaloriferden sicağa maruz kaliyor telefon.sonra dısarı cıktıgında işi farkından terleme oluyor.telefonu kablosuz sarj cihaziyla sarj et varsa bir kac gun.gecede sarj yuvası yere bakacak şekilde dik olarak prince göm ağzını bağla hava almasın.sabah tekrar dene.diger bir secenekte yagsiz kontak spreyi **bleep** hafifce sokete sinrada uzaktan hava tut.yine çozulmezse soket değişecek.soketin arkasinda kucuk bir kart var nem sensoru onun ustunde
AdmOzbkr
Active Level 3
Galaxy S
Yani şöyle oldu oyun oynadığım için telefonu yan tuttum ter olup ordan nem alma ihtimalini düşünüyorum. Önerilerinizi deneyeceğim teşekkür ederim
S22ultramhmt
Active Level 1
Galaxy S
Bende de oluyor ben bikaç kez telefonu tamamen kapatıp şarja taktım ozamn doluyor sonra tekrar açıyorum bir sakıncası olur mu bilemem ama
0 Likes