cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra Pil tüketimi

(Topic created on: a week ago)
132 Views
youssefdede
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar genel hissiyat ve kullanım android 15 in pili çabuk tükettiği yönünde bunun ile alakalı toplu bir çalışma yapamazmıyız? Bir de bu sizin pilinizde sorun var diyen arkadaslar Güncellemeden önce normal olan pil 10 dakika da mi ömrünü dolduracak gücü düşecek? Fanboyluğun lüzumu yok herkes para veriyor hakkını arıyor konu basit olarak bu!

14 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Güncelleme yaptıktan sonra Telefonu sıfırlamadıysanız sıfırlayın. Büyük güncellemelerden sonra telefonlarda eski kalıntıların silinmesi için sıfırlanma tavsiye edilir. (Bilgisayarınız varsa Wipe cache partitionda yapabilirsiniz sıfırlamaya gerek kalmadan.)
0 Likes
youssefdede
Active Level 3
Galaxy S
Bir işe yaramıyor.
Mmtpk
Active Level 6
Galaxy S
Aşırı çabuk bitiyor buna bi el atmaları lazım
youssefdede
Active Level 3
Galaxy S
Şunu da ekleyeyim. Telefonu kullandığımdan beri ilk defa çöktüğüne şahit oldum.Güc tuşuna basılı tutup kapanmasını bekledim öyle düzeldi. 6.1 de ki akıcılık da yok.
youssefdede
Active Level 3
Galaxy S
Samsung'un apple yolundan gitmesinin bir başka örneği daha planlı eskitme.🙂 devam edin bakalım nereye kadar gidecek.
RaGoN
Active Level 8
Galaxy S
Şarjda herhangi bir kötüleşme veya telefonun çökmesi gibi bir durum yok bende.
0 Likes
youssefdede
Active Level 3
Galaxy S
O zaman sıkıntı yoktur eyvallah reis içimize su serptin. Bizi derin uykudan uyandırdın Allah razı olsun.
0 Likes
RaGoN
Active Level 8
Galaxy S
Sende sıkıntı oldu diye herkesde olacak diye bir şey yok. Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Çoğunluğun da sorun yaşadağını düşünmüyorum. Güncellemeyi yükledikten sonra da 1 haftaya kadar biraz yüksek şarj tüketimi ve ısınma görülebilir. Bir süre sonra kendiliğinden geçer.

https://www.sammobile.com/2025/05/02/seeing-high-battery-drain-after-one-ui-7-update-its-nothing-to-...
Bak burada da anlatmışlar.
0 Likes
youssefdede
Active Level 3
Galaxy S
Sen de sıkıntı olmadıysa tamam yav kıstasımız senin telefonun. bu kadar kullanıcı olarak toplandık biz bir şeyler uydurmaya karar verdik. Yav akıl var mantık var bu şekil sıkıntı yaşanmasa sammobil bu haberi yapar mi? Bekleyin düzelir diyen de sammobil tarafsız bir kurum maşallah.
0 Likes