cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra 100x zoomda kayma ve genel kamera sorunları

(Topic created on: 10-08-2023 04:26 PM)
223 Views
VeganButch
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar, 100x olmasa bile 30x de olsa bazen fotoğraflar kayıyor. Ay fotoğrafı çekiyorum hem kayıyor hemde fotoğrafı işlemiyor. Kamera ayarlarını sıfırladığımda sorun çözülüyor. Bazenleri kamera genel olarak kötü iş çıkartıyor ama bazen de aşırı tatmin ediyor. Expert raw modunda çekiyorum saçma sapan bi renk bozuklukları oluşuyor. Ekteki fotoğrafta görebilirsiniz kırmızılıkları.

Bu gibi durumları yaşayan varmı acaba
100x çekmek istersen kaydırma yapması

image
expert raw modunda çektiğim bir fotoğraf 

5 Comments
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Expert raw gökyüzü için biliyorum yıldızları vs çekmek için diğer durumlar yazılımsaldır benim kameram da bazen çok hızlı bazen çok yavaş çekiyor hızlı işliyor geç işliyor değişiyor
0 Likes
VeganButch
Active Level 1
Galaxy S
merhaba expert raw sadece astro foto veya yıldızlar için değil anladığım kadarıyla manzara çekimlerinde de farklı profillerde farklı sonuçlar veriyor. denemenizi tavsiye ederim saçmalamadığı sürece çok iyi sonuçlar çıkartıyor. 12mp de çekilen ile 50mp de çekilen expert raw fotoğraflarında renkler çok farklı mesela
ugurxcetnn
Active Level 6
Galaxy S
2. Fotodaki sıkıntı S21 fe de de var gece çekimlerinde alt tarafta mavilik oluşuyor fotoğraf ın kalitesini çok düşük gösteriyor yazılımla fln düzeltmeleri lazım
VeganButch
Active Level 1
Galaxy S
katılıyorum bu tarz problemler giderilmişti bir ay kadar önce ama arada geri geliyor anlayamıyorum
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba VeganButch,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Telefon Tanılaması > Kamera " bölümünden testi kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize '' Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporunun nasıl gönderildiğini öğrenmek için linki inceleyebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes