cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 telefonum fazla ısınıyor

(Topic created on: 07-20-2023 09:40 AM)
620 Views
toker33
Active Level 4
Options
Galaxy S

klimalı odada Google haritalarda gezinirken pil sıcaklığı 39 a sonra 44 e çıktı . Arka taraf aşırı ısındı işlemci bölgesi . Hemen kapattım telefonu. Ve klimalı odada hiçbir uygulama açık değilken galeriye gir çık vesaire 35 derecelerde oluyor pil. Normal mi ? Pil sıcaklığı kaç olmalı ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba toker33,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata Raporları > Telefon Sıcaklığı bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
toker33
Active Level 4
Galaxy S
Buraya cevap yazmak için girdim . Oda içerisindeyim 27 santigrat. Ekran görüntüsü almak için AIDA64 uygulamasına baktım pil 38 santigrat.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Aida yerine sıcaklık için Oyun Eklentilerinden Perf Z uygulamasını dikkate alın.
toker33
Active Level 4
Galaxy S
Ampere ile de aynı sonucu görüyorum. Onlar rakamdan ibaret sadece ama elimde aşırı ısındı, anlarsınız ne demek istediğimi .
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
Haritalar uygulaması maalesef sorunlu ve optimize çalışmıyor. Bana sürekli pilinizi çok harcıyor bildirimi ve uygulamanız çöktü hatası geliyor. S21 FE kullanıyordum onda da aynıydı S23'de de. Ayrıca malum ekstra olarak yaz aylarında bulunuyoruz ve cihaz ekstra ısınıyor ve doğal bir durum aynı şekilde vücut ısınız da etki ediyor. Ekstra olarakta S23 zaten yeni bir cihaz tam anlamıyla rayına oturmadı bunları da göz önünde bulundurmak lazım.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Anlaşılan Galaxy S23 cihazları problemli. Benim de Galaxy S23 cihazım fazlasıyla ısınıyor. Servis 47 dereceye kadar normal karşıladığı için cihazı servise almıyorlar. Değişim talebiniz geri çevriliyor. İade edemiyorsunuz.

Samsung Galaxy S23 mağduriyetleri son hızıyla devam ediyor. Bir sonraki marka tercihim Samsung olmayacak. Bir ton para veriyoruz. Sorunlu cihazlar denk geliyor. Kimse destek vermiyor.
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Bu dediğinize göre benim telefonumu hiç kullanmamam lazım napmamı önerirsiniz başka telefon mu alayım
39 derece içerisi 29 şuan Screenshot_20230720_115224_AIDA64.jpg
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba toker33,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata Raporları > Telefon Sıcaklığı bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes