Original topic:

S23 plus

(Topic created on: 12-09-2023 04:11 PM)
512 Views
mehmettt35
Active Level 1
Options
Galaxy S

Herkese merhaba turkcell den s23 plus almıştım 4 gün sonra çerçeve de iz farkettim izmir destek bilişim samsung servise gittim saolsun arkadaşlar çok ilgilendi . Değişim istediğimi ilettim . Incelemeye alcaz dendi bi kac gun sonra Değişim onaylandı diye SMS geldi . Almaya gittiğimde bi baktım bir üst modeli olan s23 ultra verdiler . Çok şaşırdım bundan bütün samsung ekibine çok teşekkür ederim. İyi ki samsung 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  mehmettt35 ,

Öncelikle ilginiz ve yazmış olduğunuz güzel ifadeler için çok teşekkür ederiz. Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz. İyi günler dileriz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

9 Comments
Galaxy S
Şansın yaver gitmiş kral güle güle kullan
S23UltraSalim
Active Level 8
Galaxy S
Şansın yaver gitmiş hayırlı olsun 512 GB olan ise daha da iyi😁
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Vay be
Galaxy S
Gerek havada 4 takla atıp çevrendeki herkese SAMSUNG'U övesin 😂
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
ne mutlu sana
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Anan kadir gecesi mi doğurdu,nasıl bir şans.Güle güle kullan.
saliharsln
Active Level 7
Galaxy S
s22 plus yeni almistim 4 ay sonra nem uyarisi verdi degisim istedim kabul etmediler
5eRkaN
Active Level 4
Galaxy S
Bende S6 zamanında kapalı kutu s6 almıştım kutudan bataryası şişik çıkmştı. Servise verdim değişim onaylandı s6Edge vermişlerdi yerine..
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  mehmettt35 ,

Öncelikle ilginiz ve yazmış olduğunuz güzel ifadeler için çok teşekkür ederiz. Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz. İyi günler dileriz.

Teşekkürler.
MOD