cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 kullanıcıları, yardımımız lazım

(Topic created on: 01-08-2024 04:39 PM)
412 Views
teyyo
Active Level 8
Options
Galaxy S

image

Sevgili arkadaşlar... Sizce bu ekran süresi iyi midir? Yüzde 99 kullanılan pilin sonucu bu. 120 hz, wifide, parlaklık orta seviyede... Ne diyorsunuz?
11 Comments
CooPer99
Active Level 6
Galaxy S
Gayet yeterli bi süre bende yoğun kullanımda bu değerleri alıyorum, ortalama kullanımda 7 8 saat
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Peki bir soru daha size... Bataryanın ilk yüzde 25'lik kısmı çok hızlı bitiyor bende. Sonra bu normale dönüyor. Hatta 60'lardan sonra bataryanın tükenmesi duruyor gibi daha doğrusu olması gerekenden iyi oluyor. Ancak dediğim gibi ilk yüzde 25 çok hızlı bitiyor.
CooPer99
Active Level 6
Galaxy S
Bu tamamen senin telefonu kullanım tarzın ve telefonun kutusundan çıktığı veya bataryasının değiştiği tarihten ibaret olan bi olay. Eğer şarjda kullanım veya render, görüntü işleme, yüksek grafik ve gpu kullanımı aşırı işlem gücü kullanıyorsan telefonda söylediğin gayet doğal bir durum. Eğer gündelik işler, sosyal medya veya iletişim için kullanıyorsan pek mantıklı değil. Telefonu ne zaman aldınız veya batarya değişimi yaptınız mı ? Buda ayrı bir soru tabi.
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Telefon bir aylık. Yaptığım işler de hep aynı şeyler... Hani sonuca baktığımda batarya iyi ama dediğim gibi ilk başlarda bayağı hızlı tükeniş var. Sonra da duruyor tüketim. Buradan da kontrol ettiğimde pil durumu normal çıkıyor
CooPer99
Active Level 6
Galaxy S
Burada telefonun 1 aylık olması kilit nokta. Yaptığınız işlemler ve gündelik kullandığınız uygulamalar telefonu 3 ay içinde optimize ediyor. Çok daha sağlıklı pil sonuçları için lütfen orijinal şarj cihazı, düzenli batarya şarjı ve düzenli uygulama kullanımını devam ettir. Sonuçlar düzelecektir :)
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
İnşallah diyorum hocam. Teşekkür ederim.
CooPer99
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim
cggrr
Active Level 3
Galaxy S
Bende S23 kullanıyorum açık ekran süresi böyle normal mi ? Bana hızlı tüketiyor gibi geliyor ilerleyen zamanlarda daha iyi olur mu ?1704801554351_1704801554343_0.jpg
0 Likes
CooPer99
Active Level 6
Galaxy S
Telefonu sıfırladıktan sonra veya yeni aldıktan sonra 2 3 aylık bir süre sonra düzeliyor. Ayrıca %58 kullanımda 4 saat 32 dakika oldukça iyi bir süre. %99 batarya ile onu yapamayanlar var.
0 Likes