cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 kamerada sorunmu var? acil!!

(Topic created on: 05-02-2024 12:18 AM)
437 Views
S23love
Active Level 5
Options
Galaxy S

image

image

Bir kaç kişi daha atmış bu durumu aslında ben bunu normal görüyorum ama bu durumu yaşayan birisi servise vericekmiş bu durum ne sizce? Fotoğraf çekerken ve çektikten sonrada videodaki görüntüm çok farklı videoda daha fazla efekt keskinlik yapıyor hangi ayara alırsam bu böyle lütfen durumu açıklayın bu durum canımı **bleep**..

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Senin dedigin işleme samsung renklerle oynuyo keske bunu kapatma tusu olsa

View solution in context

Solution
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
1. Kamera ayarlarından yapay zekayı en düşüğe ayarlayın
2. Good locktan camera assistant indirip fotoğraf yumuşatmayı yüksek seçin. Hala beğenmiyorsanız pro mod kullanın. Pro modda video veya fotoğraf çekerseniz fotoğrafı yeniden işleyip değiştirmez ve keskinleştirme yapmaz

View solution in context

Solution
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy S
Yok hocam sizinki normal bence. O dediğiniz arkadaşı gördüm onun ki sıkıntılıydı ama sizde sorun yok. En azından ilk defa bakan biri olarak göremedim. Siz çok baktıysanız ve kafaya taktıysanız kusur bulmanız oldukça normal. Ufak bi ton farkı var o da açıdan dolayı olabilir çokta kafaya takmayın sorun yok hocam. Bu arada kamera ayarlarına girdim bu mesajı yazdıktan sonra, akıllı optimizasyondan dolayı olabilir zaten altında sadece fotoğraf modunda geçerlidir yazıyor. Sorun yok yani.

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
optimizasyon,görsel zeka,yapay zeka vb.kamera ayarlarını kapatarak dene.

View solution in context

7 Comments
Solution
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Senin dedigin işleme samsung renklerle oynuyo keske bunu kapatma tusu olsa
S23love
Active Level 5
Galaxy S
Aynen öyle hocam haklısınız samsung baya oynuyo renklerle.
Solution
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
1. Kamera ayarlarından yapay zekayı en düşüğe ayarlayın
2. Good locktan camera assistant indirip fotoğraf yumuşatmayı yüksek seçin. Hala beğenmiyorsanız pro mod kullanın. Pro modda video veya fotoğraf çekerseniz fotoğrafı yeniden işleyip değiştirmez ve keskinleştirme yapmaz
Solution
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy S
Yok hocam sizinki normal bence. O dediğiniz arkadaşı gördüm onun ki sıkıntılıydı ama sizde sorun yok. En azından ilk defa bakan biri olarak göremedim. Siz çok baktıysanız ve kafaya taktıysanız kusur bulmanız oldukça normal. Ufak bi ton farkı var o da açıdan dolayı olabilir çokta kafaya takmayın sorun yok hocam. Bu arada kamera ayarlarına girdim bu mesajı yazdıktan sonra, akıllı optimizasyondan dolayı olabilir zaten altında sadece fotoğraf modunda geçerlidir yazıyor. Sorun yok yani.
S23love
Active Level 5
Galaxy S
Yok hocam aslında kafaya takmadım çok sadece servise vericem falan diyince bende acaba bendemi versem sorunmu var diye yazdım. Çok teşekkür ederim..
0 Likes
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
optimizasyon,görsel zeka,yapay zeka vb.kamera ayarlarını kapatarak dene.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung çok fazla renkleri patlatıyor. Bu yüzden ben selfie çekeceğim zaman HDR kapatıyorum ve fotoğraf yumuşatmayı orta yapıyorum camera asisstanttan
0 Likes