cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 için UI 6.0 güncellemesini yapmalı mıyım?

(Topic created on: 12-26-2023 02:37 PM)
596 Views
Eness23
Active Level 3
Options
Galaxy S

Herkese selam. S23 kullanıyorum ve hanüz UI 6.0 güncellemesini yapmadım. Members başlıklarına baktığımda telefonun performansında sorunlar ve bazı yerlerde hatalar olduğunu okudum ayrıca yanlış hatırlamıyorsam kimileride sorun olmadığını belirtmişti bu sebeple güncellemeyi yapmadım. Sizce güncellemeyi yapmalı mıyım? Güncelleme gelmesi ardından düzeltmeler geldi mi? Güncellemeyi yapan S23 kullanıcıları memnun musunuz? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler. 

14 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Yap sıkıntı çıkarsa zaten güncellemeler ile düzeltiliyor
0 Likes
Galaxy S
Kendim için söylüyorum ben direk yaparım yok ekran yanığıymı yok yavaşlamaymış yok pil hızlı bitiyormuş tabletime yaptım tab s9 ultraya ve hiç bir şekilde hiç birşey olmadı baya akıcı hata tek bir yorum yapapm oda pil onuda zaten tab s9fe kulanlara 2 hafta önce geldiği için baya iyi diyorlar a33 kulanıyorum tele geşsin direk yine kuracam bence sende kur sıkıntı yaşıyacağını zanetmiyorum
Eness23
Active Level 3
Galaxy S
Durum her modelde değişiklik göstertiyor diye biliyorum
0 Likes
Galaxy S
Evet gösteriyır ama hiç şikayetçi olanları görmedim s23ten herkes günceleme yaptı sıkıntı çıktığını duymadım s22yede geldi yapan oldu yine sıkıntı yok a54 ve diğer butün modelere geldi yine sıkıntı yoktu ve dediğim gibi bu model s23 ve 2 ay olmak üzere almış güncelemeyi sıkıntı ondan hiç duymadım
Eness23
Active Level 3
Galaxy S
Yazımda da belirmiştim UI 6.0 s23 diye arattığımda karşıma çıkan bazı başlıklar beni tedirgin etti bu yüzden bende bir başlık açmak istedim. İstersen sende dediğim şekilde aratarak bahsettiğim başlıkları görebilirsin. Cevapların için teşekkürler bu arada.
0 Likes
Galaxy S
Şuan anladım seni bazıları csc değiştirdikleri için hatalı olanlar oldu mesela s22de yabancı ulkelere ilk hatalı günceleme dağıtıldı sonra başka günceleme daha dağıtılar o düzgündü tabletim içinde aynı şekilde yabancı ülkelerde bvk6 ile biten günceleme dağıtıldı ülkemizde bvl1 aralık yamasıda içermiyor üstelik kasım yamasıyla geldi normalde k harfi kasımı l harfi aralığı simgeliyor bu yüzden diğerlerinde hatalar olmuş olabilir
0 Likes
Eness23
Active Level 3
Galaxy S
Anladım o zaman sona kalan tek s23 olarak güncellemeyi yapıyorum 😀
0 Likes
Galaxy S
Ftj7ıbuvfugug evet sanırım dünyada sona tek sen kaldın bazı avmletdr bile cihaza kurulmuş sen düşün
Eness23
Active Level 3
Galaxy S

gerçekten mi DHSKDHKDJDJS

0 Likes