cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 fe one ui 7 gelsin artık valla

(Topic created on: yesterday)
317 Views
Tynahan
Active Level 2
Options
Galaxy S

Ne zaman gelecek

Fenerli19
Active Level 4
Galaxy S
Valla düz 24 le fe arasında işlemci dışında hiç bir **bleep** yok kamera olsun başka şeyler olsun ,sadece işletim sistemine 7-8 k veriyorsun olayın özü bu
Galaxy S
Bunu anlamıyorlar iste büyük ihtimalle ilk defa amiral gemisi telefon almış bu yaşına kadar nasil savunuyor yukarıda bi görsen diyorum ki adama 2.cihazim var donanım farkına alıyorlar o parayı sen s serisi değilsin diyo yani anladın mı perspektifi dar adamın s23 ultra kullanıp s24 fe ye yapılan yanlıştan bahsediyorum gelmiş bana hayat dersi veriyo 😂 muhtemelen ilk amiral gemisi kullanısı o yüzden bu kadar heyecanlı 😂
Fenerli19
Active Level 4
Galaxy S
Hocam her şey gayet açık ve net kim nasil bakmak istiyorsa öyle görür:)
Galaxy S
Üzülüyorum sadece böyle insanlara 😂
0 Likes
Tyhan
Active Level 7
Galaxy S

Sen ne dedikodu yapıpduruyorsun saygısız? Baban yaşında insanımdır. Saçma sapan konuya yarım saatimi yedin. İş telefonum olarak Samsung kullanıyorum güncelleme beni bile bağlamıyor ki, oturup seenin gibi burada mızıklayacağım. Bak S23 Ultra almışsın, nasıl söyleyipduruyorsun aldım da aldım diye bravo.

Galaxy S
Komiksin o yasa kadar hic bisey ogrenemedin ama yasina saygi bekleyen birisin 😄😄 benide bağlamıyor güncelleme umrumda da degil ama bu yasa kadar ilk defa amiral gemisi almışsın çocuk gibi ben bu kadar para verdim 50 k para verdim güncelleme benim hakkım diye mizildayan sensin insan biraz yaşına göre konuşur bu yasa kadar gelip hiç bisey öğrenmemek üzücüdür senin için konuşma tarzına da bakarsak bu dediğimi kanıtlıyor zaten 👏
0 Likes
Tyhan
Active Level 7
Galaxy S
Yahu oğlum sen niye benim dediklerimi çarpıtıyorsun? "Ben amiral gemisi kullanıyorum" gibi cart curt bir cümle kurdum mu sana? O kadar insanın parasına yazık diyorum. Baya bir süredir bu forumlarda konulara bakıyorum, bazı S24 Fe kullanıcıları abudik gubudik diğer insanları kışkırtıpduruyorlar. O "bile" aldı, şu "bile" aldı. Ayıp, bu kadarı olmaz.
0 Likes
Galaxy S
Birincisi oğlun degilim ikincisi Lafını carpitmiyorum az önce yukarıda sen dedin madem böyle hi politika var 50 60 k para veren adamın önce alması lazım diyip s24 fe ye 2.sinif telefon dedin bende sana düzgünce anlatmaya çalıştım politika yanlışı diye ama sen inatla cok parayı veren önce güncellemeyi aliri savunuyorsun ben sana diyorum ki sen o aradaki fiyat farkını donanım farkına veriyosun ve senin gibi böyle düşünen insanlar yüzünden firma böyle hareket edebiliyor ve bi cihaz çıkarttıysan donanım farkına fazla para isteyebilirsin bu gayet normal ama sen yazılımı adaletsiz bi sekilde dağıtır diğer müşterileri ayrımcılığa tabi tutarsan bu yanlis diyorum telefonunun modeli ne olursa olsun farketmez ama yapılan yanlışa da yanlis demek lazım keşke bu dediğimi başta anlasaydın
0 Likes
Tyhan
Active Level 7
Galaxy S
Diğer insanların hatalı tavırlarını sana yığdım. O yüzden bu şekilde hararetli tartışma yaşandı. Ben böyle bir politikayı neden savunayım ki, yukarıda da dediğim gibi herkes aynı anda alsın isterim. Ama şu an süreç bu şekilde ilerlemiyor, o yüzden kimsenin hakkını yemeden bu işi sonuçlandırmak daha yararlı olacak. İnsanlar paralarını kolay kazanmıyor, ödediği paranın hakkını alsını sadece sert şekliyle söyledim sana.
0 Likes
Galaxy S
Iste sert ifade gereksizdi ama en azından sorun çözüldü diye düşünüyorum yani ikimiz de aynı şeyi savunuyoruz süreç bu şekilde ilerlemiyor ama bu şekilde ilerlemesi gerekli