cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 fe kamera titriyor

(Topic created on: 11-19-2023 11:14 PM)
955 Views
onurmte
Active Level 3
Options
Galaxy S

Telefonda gece modunu denerken **bleep** ettim ön arka kamera değiştirdiğimde ya da 50mp 4 3 e aldığımda telefon titriyor. Lensde olabilir telefon titreşimi gibi değil çünkü. Gece modu da çalışmıyor ön kamera gündüz gibi çekiyor arka kamera gece modu var mı yok mu belli değil aynı sorunu yaşayan var mı? Daha önce denedim sorun yoktu bugün oldu. Cihaz hiç düşmedi bir şey olmadı

#s23fe

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhabaonurmte ,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

38 Comments
can_s22
Active Level 7
Galaxy S
titreşim modunu kapatıp denermisin bir
onurmte
Active Level 3
Galaxy S
Tamamdır deniyorum