cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ekranımda renk farklılığı

(Topic created on: 09-11-2024 10:21 PM)
100 Views
muratakgun
Active Level 5
Options
Galaxy S

image

image

Arkadaşlar gördüğünüz üzere bir leke var servise göndereceğim ne olmuş olabilir sizce?
10 Comments
Galaxy S
Servise gönderin normal değil hiç beklemeyin
0 Likes
muratakgun
Active Level 5
Galaxy S
Hocam yarın teslim edeceğim sence kullanıcı hatası derler mi hani yere düşmüştür vesaire ama ekranda kırık falan yok normalde ekran koruyucusu var son zamanlarda ekran koruyucusuz kullanmaya başladım sadece
0 Likes
FlexZ
Active Level 2
Galaxy S
Oyun alışkanlığınız vs var mı? Öyleyse basınçtan dolayı hasar almış olabilir eğer yoksa sizin anlatımınıza göre kullanıcı hatası göremiyorum.
0 Likes
muratakgun
Active Level 5
Galaxy S
Hocam oyun bağımlılığı denir mi bilmem ancak 2 3 günde bir pubg oynarım yaklaşık 1 2 saat ama gün boyunca 2 saat yani toplamda ondan olmuş mudur öyle olduğunu var sayınca neden sadece sol üst kısımda sol alt kısımda da çıkması gerekmez mi? Sizce
0 Likes
FlexZ
Active Level 2
Galaxy S
E-spor alanında bir oyuncu olarak söylemeliyim hocam o işler beklenmedik şekilde oluyor. 🙂 Oyun için iPad Pro kullanıyorum ekran koruyucusu olmadan ve maalesef belirli noktalarda ekran yıpranmaya başladı, oyun heyecanından vs farkına varmadan sert bir şekilde basabiliyoruz özellikle tetik takıyorsanız daha sıkıntı. Oyunu normalde nasıl oynuyorsanız açıp kontrol edin o bölgede olan tuşa bakın büyük ihtimal atış düğmesi veya kayma zıplama falan vardır.
0 Likes
muratakgun
Active Level 5
Galaxy S
Kanka yürüme tuşu var orada
0 Likes
FlexZ
Active Level 2
Galaxy S
Ondan kaynaklı olabilir parmağın en aktif olduğu tuş/bölge. Sert bastıkça daha hızlı koşar vs gibi heyecana kapılıyoruz bazen yinede sebebi bu diyemeyiz ama tesadüf olmuş yinede gönder istersen.
0 Likes
muratakgun
Active Level 5
Galaxy S
Hocam sende beni çok korkutuyorsun ya xusbshgshhzhhs umarım düzeltilir cihaz daha 5 aylık senesi bile dolmadı
0 Likes
FlexZ
Active Level 2
Galaxy S
PUBG silme vakti geldi. 😅
0 Likes