kremasir
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Bu az önce yaptığım test bir sürü kez denedim arkadaki programları kapatıp tekrar açtım . Telefonun soğumasını falan bekledim sarj ettim tekrar denedim falan ama en fazla aşağıdaki gibi bir sonuç aldım
Ancak bu sonuçta hiç yeterli değil bir kaç ay ömce yaptığım testin sonucu aşağıda ve bu sonuç için o zaman neredeyse hiç uğraşmamıştım bu performans kaybının nedeni nedir acaba oneui 7 güncellemesinden dolayı olabilir mi bilginiz var mı
aliii24
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
yesterday in
Galaxy S
Ben daha önce demiştim sd8gen2 gpusu yavaşladı diye oyunlarda **bleep** ettim özellikle 60 fps aldığım bir oyunda şimdi alamıyorum düzeltme güncellemesi gelecek büyük ihtimal s23 ve tab s9 serisine bende de tab s9 plus var bende farkındayım gpunun yavaşladığının
kremasir
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
yesterday in
Galaxy S
Acaba yaz sıcakları ile mi alakalı test sırasında fazla ısınıyor diye telefonun altına kocaman fan koyup yeniden denedim bu sefer 9300 değerlerine ulaşabildim. Ama hala öylesine yaptığım testin aşağısında var bi gariplik
muroo5
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
yesterday in
Galaxy S
30 bine s23 aldım pişmanım keşke ikinci el 12 pro falan alsaydım hala gekbench skorları daha iyi.Bugün bende antutu test yaptım ilk aldığımda 1.560 çıkan sonuç bugün 1.4 milyon çıktı seneye iphone 11 gibi olur 😂
RhaevS23
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
yesterday in
Galaxy S
Tam tersini düşünüyorum ikinci el IPhone fiyatlarına çok daha iyi cihazlar var. Cihazı yorma şekliniz performansı uzun süreçte etkiler. IPhone 11 konusuna katılmıyorum S23 hala IP13/14'le yarışabilir ve bence daha önde.
kremasir
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
yesterday in
Galaxy S
Arkadaşımın 1 hafta önce aldığı iphone skoru az yukarda da benim s23 ün skoruna bakabilirsin bence de 13 ve 14 le yarışıyor hala
kremasir
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
yesterday in
Galaxy S
12 pro nasıldır bilmem ama geçen gün iphonr 13 alan arkadaşım arayüzde sürekli kasma donma oluyor diye şikayetleniyor ve testlerde problem gözükmüyor. O sebeple ben hala pişman değilim s23 aldığıma ayrıca az ömce büyük bi fan koydum telefonun altına, cpu testi yaptım ve şu ana kadar aldığım en iyi sonucu aldım çoklu işlemci için. Bilmiyorum ama acaba pclerdeki gibi termal macun fln mı eskiyor bunlarda da öyle bir şey var mı bilmiyorum ama. Isınma olayı etkiliyor gibi baya
RhaevS23
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
yesterday (Last edited yesterday ) in
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum. Isınma mevzusu performansla ters düşen bir durum zaten. Bu durum sıcak yaz akşamlarında IPhone'larda daha büyük bir problem yaratıyor bunuda eklemek istiyorum. Lansmanın üzerinden uzun bir zaman geçti S23 serisi artık geri planda kalmaya başladı tabi ki ama bu Ip13/14'ten daha kötü bir halde değil kesinlikle. Halk arasında orta/alt segment androidler yüzünden 'Samsung 1 senede bozuluyor IPhone 10 sene gidiyor' düşüncesi oluştu.
muroo5
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
yesterday in
Galaxy S
Hocam samsung garip bir marka arayüzde bir süre sonra takılma oluyor.Oyunlara girince performans canavarı oluyor.Anlayamıyorum mesela hala uygulamadan çıkarken garip garip buglar var.İphone düz modelleri dandiktir hocam pro modeller her zaman daha profesyonel cihazlardır.Isınma konusu şuan bazı iphoneler sıcaklık uyarısı bile veriyor.Ben thermal guardian üzerinden ince ayarlar yaptım ama bu seferde cihaz çok yavaşladı.Sıcaklık çubuğunu arttırıncada batarya çok hızlı bitiyor.😊🙏
kremasir
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
yesterday in
Galaxy S
Ben kendi s23 ümde hiç arayüz donması hissetmedim çok nadir olabiliyor ama depolamayı çok doldurmıyınca ve arkaplandaki uygulamaları sürekli kapatınca telefon hala daha ilk günki gibi akıyor.