cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 batarya

(Topic created on: 11-07-2023 08:50 AM)
555 Views
Mügee
Active Level 3
Options
Galaxy S

Zaten batarya sorunu yaşatan s23 son guncelleme ile mukemmel bir hal aldi.

Yuzde 100 sarj ile her şey kapali uyudugum cihaz yuzde 82 ile bana merhaba diyor.

Zorla iPhonea kaçacağız

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Akşamdan sabaha şarj tüketimi Android 14 ile değişmemiştir %2 götürmektedir senin cihazında bir problem olabilir

En yakın zamanda servise vermeni öneririm

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

View solution in context

12 Comments
Mügee
Active Level 3
Galaxy S
...Screenshot_20231107_084504_Device care.jpg
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
S23 serisi ile alakalı bişe olduğunu sanmıyorum telefonunuzu gösterseniz iyi olur hiç normal değil bu
erntrn
Active Level 4
Galaxy S
Bende s23 kullanıyorum ama sıkıntı sende sanırım. Gece 100 de bıraktığımda 98 ile geri alıyorum. Günlükte pil performansım bu şekilde.Screenshot_20231107_090922_Device care.jpgScreenshot_20231107_090926_Device care.jpg
Mügee
Active Level 3
Galaxy S
Ilk aldigim gunden beri boyle. Bana verilen cevap daha aldigimin 2. Haftasinda servise goturun oldu.
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy S
Bende ilk gün aldıgım cihaz ARIZALI çıktı servise verdim ve kesinlikle değişim istedgmi tamiri kabul etmediğimi beyan ettim sizin sorununuz normal değil bu kadar pil harcamaması lazım servise götürün ve değişim talep edin
Mügee
Active Level 3
Galaxy S
Boyle şeyler olabiliyor mu ya, sifir alinan telefonun arizali cikmasi gibi... bir görüşme yapayim o halde tesekkur ederim
0 Likes
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy S
Rica ederim tabi ki nadirde olsa oluyor sıfır aldım ben 18 ekimde kutudan anakart arızalı çıktı hemen servise verdim ve 1 kasımda cihaz tekrar sıfır ile değişti
komutan85
Active Level 5
Galaxy S
Bende s23 ultra kullanıyorum gece 100% yatıyorum sabah kalkıyorum aynı 98%
0 Likes
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
Bendede 98 e düşüyor sabaha kadar sizin arka planda çalışan birşeyler olabilir.
0 Likes