cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ay foto odak sorunu

(Topic created on: 08-22-2023 09:00 PM)
160 Views
ali4801S_23Ultra
Active Level 8
Options
Galaxy S

S 23 ay fotoğrafi çekiminde odak sorunu yaşıyorum dün tesadüf farkettim be yaptıysam düzelmedi var mı deneyen sorun yaşayan arkadaşlar ? 

Daha önce böyle bir durum olmadı 
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Dün Forum'da birinin açtığı konuyu görmüştüm sizin söylediğiniz şikayetle aynı bir konuydu cihazda yazılımsal hata var sanırsam yeni gelecek güncellemeyi bekleyin.
Galaxy S
Aleyküm selam 🖐️ zaten ne olduysa güncelleme sonrası oldu 🤦🤦
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Telefonu komple sıfırlayınca düzelebiliyor ama kesin çözüm yok ben sıfırladım düzeldi sonra yine aynı sorun başladı. Şimdi moderatör gelip hata raporu yollayın diyecek ama hata raporuyla ilgilenilmiyor geri dönüş de yapılmıyor bana da inceleyeceğiz dediler sonra ses seda çıkmadı.
Galaxy S
Bir sonra ki güncellemeyi beklemeniz lazım.
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kamera ayarlarını sıfırlayıp,cihazı yeniden baslat.
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ali4801S_23,

Durumu incelememiz için videosuyla birlikte, Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes