cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Video sorunu sizlerdede varmı

(Topic created on: 06-25-2024 01:06 PM)
156 Views
GalaxyÖmer
Active Level 3
Options
Galaxy S
S23 cihazımda video çekerken nerdeyse her türlü ortamda wide kameradan ultra wide kameraya geçiş yaparken morluk yapıyor milisaniyelik olup gidiyor ve bunu 1 deda yapıyor 2. Defa yaptığımda olmuyor taki kamerayı kapatıp açana kadar. S23 cihazı olanlar sizlerdede böyle bir sorun varmı bakabilirmi acaba benim cihazımda bir sorunmu var çözemedim halen videodada örnek var 2 tane. Hem karanlık hem aydınlık ortamda denerseniz sevinirim

0 Likes
7 Comments
OtomekS21
Active Level 4
Galaxy S
Yazılımsal bir sorun ama herkeste olan bir durum bence.
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 3
Galaxy S
Banada yazılımsal geldi cihazda sorun olsa hep mor olurdu
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Yok hocam yazılımsal

Zaten zoom yaparken veya geri giderken **bleep** edeceksiniz ne kdr yavaş hareket ettirsenizde piksel oluyor. Zoom yapmayı bıraktığınızda güzel gözüküyo
0 Likes
Odessa91
Active Level 3
Galaxy S
Herkesde yok bende s23 kullanıyorum ancak morarma yok bende videolarda odak sorunu var sürekli netleme yapmaya çalışıyor ve videonun içine ediyor cihaz ama kameralar arası geçişte morarma durumu söz konusu degil .
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 3
Galaxy S
Sizin cihazda bir sorun var gibi benimki yazılımsal duruyor ama sizinki donanımsal bir arıza servise gidip değişim talep edin derim.
0 Likes
Odessa91
Active Level 3
Galaxy S
Yüksek ihtimal ile donanımsal dediğiniz gibi servise verip değişim talep edeceğim ama kamera değişimi yapıp tamirli hale gelirse iyice soğutur birebir cihaz değişimi içinde tük hak heyeti ile uğraşmak zulum bakalım neler olacak .
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 3
Galaxy S
Zaten parça değişimi istemediğinizi oraya belirtin sıfır cihazda böyle bir sorun göz ardı edilemez ve birebir değişim yapmak zorundalar. Servis talebinde tamir kesinlikle istemediğinizi cihazın birebir misli ile değişim talep ettiğinizi belirtin.