cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra

(Topic created on: 04-03-2024 07:52 PM)
620 Views
Asmen
Active Level 3
Options
Galaxy S
One UI 6.1 güncellemesini yaptıktan sonra şarj çok hızlı düşmeye başladı. Bu güncellemeyi alanlarda **bleep** etti mi acaba ? Şunu hiç bir zaman anlamamışımdır. Bir güncelleme verildiğinde neden hep bir taraf bozulur. Bunu **bleep** edememek bu kadar zor mudur ? 
14 Comments
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlarsanız çok daha iyi pil performansı alabilirsiniz.

Hard reset atın ve bir süre kullandıktan sonra iyileşecektir.

Memnun kalmazsanız benim gibi 5.1 sürümüne dönebilirsiniz.
Galaxy S
6.1den 5.1e dönebiliyor musunm
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Evet dönebilirsiniz.

Odin vasıtası ile samfirm den 5.1 romunu indirip download modda flaşlayabilirsiniz.
Galaxy S
elimde var zaten 5.1 de henüz tam anlamıyla dönmeyi düşğnmedim şuan pil dışında her şey daha iyi gibi geldi bana.
bi de odin ile yüklerken userdata eklesek veri korunur mu yoksa korunmaz mı? yoksa 0 kurulum daha mı iyi
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Hocam korunur lakin tavsiye etmem her zaman temiz kurulum iyidir özellikle geri dönüş güncellemelerinde.

Ancak verileri cloudda depolayıp sonrasında o şekilde geri yükleme yapabilirsiniz rehber uygulamalar vs. Tarzındaki şeyleri.
Galaxy S
sen 7.1den memnun olmadın mı 5.1e döndün benim göremediğim ne sıkıntınoldunki 7.1de
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Ben hiç güncellemedim 5.1 son sürümdeyim başından beri.
Kısa bir süre 6.0 kullanmıştım.

Biraz daha inceleme yapıyorum 6.1 için. Performans ve batarya konusunda emin olduktan sonra güncelleyebilirim :)
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Motun

Samsung tarafından onaylı olmayan uygulama ve siteler üzerinden yapılan yazılım yükleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. 

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşim merhaba, pil konusu güncellemeden sonra sıkıntılı, fabrika ayarlarına yüklemek, formatlamak veya son yazılımı yeniden bilgisayar aracılığı ile yüklemek fayda etmiyor, pil sorunu ile ilgili güncelleme beklemekten başka çözüm yok, pil süresi bir gün sekis saat gösterirken şimdi 14 saat gibi bir süre gösteriyor, Samsung acilen pil ile ilgili güncelleme vermesi gerekiyor