gkbrkclk
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
İyi geceler arkadaşlar, bir çok android cihaz kullandım ama samsungta şu sorunu yaşıyorum. Görüntülü konuşurken twitter'da veya google'da video oynatılamıyor hatası alıyorum. Bunun bir çözümü var mı ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
2 Comments
Jubei
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-18-2023 07:21 AM (Last edited 10-18-2023 07:23 AM ) in
Galaxy S
Merhaba.
Genellikle sistem buna izin vermez, Twitter'ı bilmiyorum ama Google derken Chrome,u kastettiğinizi varsayarak, Samsung Browser,da böyle bir özellik var ancak iki video işlemi aynı anda çalışır mı bilemiyorum, denemenizi tavsiye ederim.
Samsung Browser - Ayarlar - Kullanışlı Özellikler bölümünden ayarlara ulaşabilirsiniz.
Not: WhatsApp üzerinden görüntülü görüşme yaparken,Twitter, da video izlemeyi deneyeceğim, sonucu bildiririm.
Genellikle sistem buna izin vermez, Twitter'ı bilmiyorum ama Google derken Chrome,u kastettiğinizi varsayarak, Samsung Browser,da böyle bir özellik var ancak iki video işlemi aynı anda çalışır mı bilemiyorum, denemenizi tavsiye ederim.
Samsung Browser - Ayarlar - Kullanışlı Özellikler bölümünden ayarlara ulaşabilirsiniz.
Not: WhatsApp üzerinden görüntülü görüşme yaparken,Twitter, da video izlemeyi deneyeceğim, sonucu bildiririm.