cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Ultra Kamera Sorunu

(Topic created on: 08-27-2023 08:46 PM)
1415 Views
YusufYeni07
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar gündüz hiç bir sorun yok ama akşamları kamerayı açınca bu şekilde sorun oluyor.Neden olur? Ağustos güncellemesi yüklü.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Evt yok yazılımsal, her şeyde sıfırlama yapmayın bu durumu ekran videosu şeklinde hata raporu olarak ekleyin gönderin bekleyin güncellemeyi bu kadar basit ama hemen gelen güncellemede belki duzelmese illaki düzelecektir.

View solution in context

13 Comments
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Hocam ampülün bozuk oranın birinde git düzelt 🙃
S23 kullanıyorum bende öyle bir sorun yok kamera ayarlarını sıfırla büyük ihtimalle düzelir.
0 Likes
YusufYeni07
Active Level 1
Galaxy S

Hocam lamba ile alakalı değil her yerde yapıyor 

0 Likes
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
İroni yaptım dediğim gibi kamera ayarlarını sıfırla olmadı bir cihazı fabrika ayarlarına döndür.
Ben ışığa soktum telefonu bende yok.
YusufYeni07
Active Level 1
Galaxy S
Anladım kamera ayarlarını sıfırladım telefonuda sıfırladım.Düzelmeyince buraya yazayım dedim .
0 Likes
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Hata rapor gönder.
1 Gün içinde ulaşmazlarsaX ten ( eski adıyla Twitter dan) gönderi at Kesin dönüş yaparlar.

Galaxy S
Telefonu sıfırlamana gerek yok kameranın fps ortam ışığını ayarliyamiyor, güncelleme ile duzelir
0 Likes
YusufYeni07
Active Level 1
Galaxy S
O zaman kamerada sorun yok değil mi ? Yazılımsal bir sorun.
0 Likes
Solution
Galaxy S
Evt yok yazılımsal, her şeyde sıfırlama yapmayın bu durumu ekran videosu şeklinde hata raporu olarak ekleyin gönderin bekleyin güncellemeyi bu kadar basit ama hemen gelen güncellemede belki duzelmese illaki düzelecektir.
YusufYeni07
Active Level 1
Galaxy S
Çok sağolun hocam içimi rahatlattınız.Hata raporunu gönderdim.Güncelleme ile düzelsinde beklerim sıkıntı değil.
0 Likes