cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ULTRA ve diğer S modelleri gelen aramalarda ele alındığında ses kısma sorun

(Topic created on: 02-22-2024 11:45 AM)
1706 Views
command0
Active Level 1
Options
Galaxy S
S20 modelinde keşfettim gelen aramalarda zil sesi, ele alındığında üst hoparlörden sesi kısılıyor. Ben bunu telefonun kendi ağrızasıdır diye pek umursamamıştım. 23 ultraya geçtim yine aynı sorun var. Yada bu bir özellikmi özellikse nereden kapatırız yardımcı olacek varmı?
15 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Çağrı cevapladıktan sonra mı önce mi oluyor önce oluyorsa bunu Ayarlar erişilebilirlikten değiştirmek mümkündü galiba vivo kullandığım dönemde böyleydi benim cihaz ele aldığımda neredeyse yarıya kadar iniyor Zil sesi daha sonra yanılmıyorsam erişilebilirlikten düzelttim
0 Likes
command0
Active Level 1
Galaxy S
Cevaplamadan önce
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Hocam inan hatırlasam yardımcı olacağım erişilebilirliği kurcala ordan yapılıyordu yanılmıyorsam
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Ayarlardan => sesler ve titreşimler => ses kalitesi ve efektler => adapt soud'mu açık bi baksana. Belki ordandır
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Birde.
Telefon uygulamasına gir => sol üst üç notaya bas => ayarlar => diğer arama ayarları => işitme cihazı uyumluluğu (var oraya bak) onun bir etkisi varmı bilemiyorum.
0 Likes
command0
Active Level 1
Galaxy S
Hepsini denedim bunların
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Evet bende Note 10 var ve aynı şeyi ben de yaşıyorum. Arama geldiği zaman üst hoparlörün sesi kısıyor. Çok saçma bir durum gerçekten. İnşallah en kısa sürede düzeltirler
0 Likes
command0
Active Level 1
Galaxy S
Sesin hepsi kesilmeyor ama sadece üst hoparlör
Galaxy S
Gelişmiş özelliklerde olması gerekiyor o özelliğin benim j7 prime de kolayca sessize alma diye geçiyor ismi telefon çaldığında eline alınca ses kesiliyor
0 Likes