cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 TELEFONUMA 6.1 GÜNCELLEMESİ YAPMALI MIYIM

(Topic created on: 04-02-2024 11:21 PM)
547 Views
Bilemedim_şımdı
Active Level 7
Options
Galaxy S
6.1 yapan arkaşlar s23 yapmalıyım sizce yada beklelimiyiz? 
Güncelleme yapan arkadaşların ısınma ve şarj sorunları devam ediyor mu?
13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Şarj problemi var yavaş şarj oluyor bazıların da bir de pil performansı çok beğenilmedi
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Yapmanı öneririm.😊
Performans Olarak büyük iyilestirmeler Var az Çok Al özellikleriyle Yeterli bir güncelleme Hataları yakında Yama ile Düzeltilecektir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
.
Emrah33
Active Level 7
Galaxy S
Sarz problemi war sakın guncelleme net tavsiyemdir
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Yap geç hocam öyle pilim 5 saat gidiyor waaah telefon 80 100°C oldu gibi bir durum yok genel olarak biraz abartı var telefon 6.0 a göre biraz fazla ram kullanıyor bundan kaynaklı işlemci de biraz daha sıcak çalışıyor bence ama o sıcaklık benim izlenimime göre 1 bilemedin 2°C yani elimi 6.0a göre rahatsız ediyor desem yalan olur bunun yanında animasyon ve geçişler bariz şekilde daha akıcı pil sorunu da yaşamadım açıkcası yavaş şarj olma olayını **bleep** etmedim aynı gibi
Bu da bu gün ki pil kullanım %100 kullanımda ortalama 8s46d-10s27d arasında(kullanılan uygulamaya bağlı)1712090341470.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Emirhan şarj problemi var mı yavaş şarj oluyor mu S23 kullananlar sorunlar yaşıyormuş
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Yukarıda yazdım, ben farketmedim öyle bir problemi aynı gibi
0 Likes
izmorli
Active Level 2
Galaxy S
Bixby 2017 çıktı hala Türkçe yok ne anlamı var
TheKaan
Active Level 6
Galaxy S
Güncel olan her zaman iyidir hocam. Bence yapın. Ufak tefek sorunları varsa bile 1 ay içinde tekrar güncelleme yayınlar onu da düzeltirler.