cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Plus One UI 7 Pil Rezilliği

(Topic created on: 05-22-2025 05:53 PM)
42 Views
OgulcanSvr
Active Level 6
Options
Galaxy S

Yeni güncellemeyi telefona sıfırdan kurdum. Belki pil kendini optimize eder dedim. Tam tersi oldu pil ciddi anlamda performans kaybetmiş durumda. Telefondan inanılmaz soğudum ben bu telefonu sabah şarjdan alıp akşam eve gelince şarja koymak için aldım günde bir kaç kere şarja takacağımı bilseydim elma marka alırdım zaten. Bu düğün telaşım bittiği gibi diğer markaya geçiyorum. Her güncellemede başka fiyasko. 

16 Comments
OgulcanSvr
Active Level 6
Galaxy S
Güç tasarrufunda 4 saat bence anormal :). Güncelleme öncesi orta parlaklık 120hz de 7 saat ekran süresi alıyordum saat bağlı şekilde
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Güç tasarrufuna göre yine gayet normal çünkü cihazı sıfırlamışsınız.
0 Likes
OgulcanSvr
Active Level 6
Galaxy S
Hocam cihazı sıfırlayalı 3 hafta oldu. Girin bakın bütün forumlar şikayet dolu. Sıfırdan kurulum yapmayana sıfırla deniyor. Sıfırlayana sıfırlandın o yüzden eskisi gibi olması için bekle deniyor. Bu sıfırlandıktan sonra pilin alışması muhabbetti yalandan ibaret. Telefonu ilk aldığımda pili 9 saat ekran süresi görüyordu 2 3 ay sonra 7 saatlere düştü.
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Ben bu forumun bir kullanıcı olduğum için bu sorunlardan haberdarım. Pilin adapte olması bir yalandan ibaret değil deneyimler ışığında. İlk aldığınızda 9 saat ekran süresi aldığınızı hiç sanmıyorum hocam çünkü s serisi cihazlar bu denli performans veremez
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Yine de güncellemeyle birlikte pil sorunları mevcut yeni yamayla düzelebilir
0 Likes
OgulcanSvr
Active Level 6
Galaxy S
Ekran görüntülerini bulursam atacağım. Bluetooth kapalı wifi de 120 hz ile 9 saat 20 dk gibi bir süre ekran açıktı
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Bekliyor olacağım🙏
0 Likes