cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Pil Çok Dengesiz

(Topic created on: 05-12-2023 09:07 PM)
579 Views
Adanaliisot
Active Level 10
Options
Galaxy S

Evet arkadaşlar bir yakinim aldı bu telefonu 2 hafta önce ama pil ömrü bir çok iyi gidiyor bir çok kötü gidiyor , aşırı dengesiz bir pil ömrü var . bunu nasıl düzeltebilirim ( ya da düzeltebilir miyim )

image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
desx
Active Level 4
Galaxy S
Çok fazla etken var
WiFi veya mobil veri bağlantısı, hareketli veya durağan olmak şarj süresini çok etkileyebiliyor örneğin. Uygulamalara gelen güncellemeler de pil süresine etki edebiliyor.

View solution in context

Solution
Galaxy S
1. Ekran görüntüsünde ekran kapalı süresi neredeyse 13 saat ve anlaşılan o ki Spotify da arka planda çok kullanılmış. Şarj da daha %45. %45 şarjla 3 saat youtube videosu izlersiniz, ekran süreniz yine 6 saat olur. Günden güne değişir ekran açık süreniz. Tamamen kullanıma bağlı. Eğer pili tam doldurup her türlü kullanımda 3-4 saat ekran süresi alıyorsanız bunu bir sorun olarak düşünebilirsiniz. Fakat 8 saati görebildiğiniz bir pilde sorun yoktur. Çok takılmayın bu şeylere, s23 çok iyi bir cihaz keyfini çıkarın. İyi akşamlar

View solution in context

10 Comments
Solution
desx
Active Level 4
Galaxy S
Çok fazla etken var
WiFi veya mobil veri bağlantısı, hareketli veya durağan olmak şarj süresini çok etkileyebiliyor örneğin. Uygulamalara gelen güncellemeler de pil süresine etki edebiliyor.
HakanS23
Active Level 6
Galaxy S
cihaz benim ve mobil veri wifi konum Bluetooth açık watch 4 bağlı şekilde kullanıyorum öyle çok bişey yapmadım hareketliydim ama ciddi bişey çalıştırmadım telefonda
ahmett06
Active Level 2
Galaxy S
Bende benzer şeyler yaşıyorum ama 5 saatin altını hiç görmedim uygulamalardan da kaynaklanıyor Bence
Solution
Galaxy S
1. Ekran görüntüsünde ekran kapalı süresi neredeyse 13 saat ve anlaşılan o ki Spotify da arka planda çok kullanılmış. Şarj da daha %45. %45 şarjla 3 saat youtube videosu izlersiniz, ekran süreniz yine 6 saat olur. Günden güne değişir ekran açık süreniz. Tamamen kullanıma bağlı. Eğer pili tam doldurup her türlü kullanımda 3-4 saat ekran süresi alıyorsanız bunu bir sorun olarak düşünebilirsiniz. Fakat 8 saati görebildiğiniz bir pilde sorun yoktur. Çok takılmayın bu şeylere, s23 çok iyi bir cihaz keyfini çıkarın. İyi akşamlar
HakanS23
Active Level 6
Galaxy S
çok güzel bir yorumdu teşekkür ederim zaten ben mesela akşam eve gelince kalan yüzde 50 şarjın çok daha iyi gittiğini düşünüyordum belkide spotifydan dolayıdır sonuçta buds 2 pro bağlı oluyor vs yüksek kalitede dinliyorum
Galaxy S
Aynı durumu S21 FE cihazımda yaşıyorum. Günün çoğunda dışarıda olduğumda ve yolda çok müzik dinlediğimde ekran sürem daha kısa oluyor. Yardımcı olabildiğime sevindim :)
desx
Active Level 4
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Birde S23 aldım diye hava atacam diye paylaşıyorlar. 25 bin TL verirseniz olacağı bu
HakanS23
Active Level 6
Galaxy S
ne diyosun dostum ne biliyorsun da konuşuyorsun