cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 One uı 7 animasyon bug

(Topic created on: a week ago)
129 Views
melih60
Active Level 5
Options
Galaxy S

6 sürümünde de oluyordu ancak bu kadar çok ve can sıkıcı olmuyordu kilit açma animasyonunda simgeler ekrana geliyor kayboluyor gidip animasyon devreye giriyor sayfa kaydırma animasyonu da aynı şekilde takılıyor herhangi bir şekilde animasyon ile oynamadım stok olarak duruyor canlı duvar kağıdı kullanıyordum o yüzden sanıyordum ama sorun o değilmiş yaşayan var mı yada çözümü olan 

NOT: GÜNCELLEMEDEN SONRA SIFIRLANIP TEMİZ KURULUM YAPILDI.
8 Comments
Demir45
Active Level 3
Galaxy S
Kılit açma sorunu bende'de var geçiş efektı iyi değil zaman gelen yamalarda güzelir herhalde
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Resim video olsaydı daha iyi anlardık
0 Likes
melih60
Active Level 5
Galaxy S
Yakalamaya çalışmak uğraştıcı bazen oluyor bazen olmuyor ama kameraya çekmeye çalışınca hiç denk gelmiyor ne işse 😃
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Bende 23u var denk gelmedim. Bir tek uygulama açılışlarında simge hatalı büyüyor bazen
0 Likes
kereewm
Expert Level 1
Galaxy S
Bende de var yazdığın animasyon takılmaları hemde hep. Sıfırlayıp yeniden kurmak ya da wipe cache partition yapmak yani sistem önbelleğini silmek en iyisi gibi duruyor. Nasipse bir ara yapıcam
0 Likes
melih60
Active Level 5
Galaxy S
İkiside işe yaramadı hocam bende siz yinede deneyğn belki sizde işe yarar
0 Likes
ALITERZI
Active Level 5
Galaxy S
Bende denedim ayni sorunu yaşıyorum düzelmedi yeni yama güncellemelerini bekliycez mecbur
0 Likes
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
Bildirim yukarıdan geldiğinde donarak geliyor ekranım zaman zaman cevap vermiyor dokunmalarimi RE zil bir güncelleme
0 Likes