cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Kamera

(Topic created on: 05-11-2025 08:04 PM)
15 Views
Lahmacunn
Active Level 7
Options
Galaxy S

Süreç One Uİ 6 da başladı. One Uİ 5 te kamera gayet net ve cidden kaliteliydi. Sonrasında gelen One Uİ güncellemeleri ile git gide kötüleşti. Dün arkadaşın fotoğrafını çektim. Cidden çok kötü pastel desen değil değişik bir şekilde çekti (özellikle yüzünü) . Eski kamera deneyimini alamıyorum. 

Bu durumdan başka şikayetçi olan var mı? Bende mi var sadece? 

10 Comments
alioznsoy-S23
Active Level 8
Galaxy S
One UI 5'te kullanma fırsatım olmadı, ama One UI 7'deki performansın 6.1'dekinden iyi olduğunu düşünüyorum
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Konu performans değil
0 Likes
alioznsoy-S23
Active Level 8
Galaxy S
Kamera performansı demek istemişim anlayın
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Kalite olarak düşmüş bana kalırsa. Sürekli fotoğraf çekiyorum ve düzenlemeler yapıyorum. Siteye yüklüyorum. Bi kalite kaybı var yani hissettiriyor kendini
alioznsoy-S23
Active Level 8
Galaxy S
ben tam tersi olduğunu düşünüyorum. her gün kendi arabalarımızı ve yoldaki arabaları çekiyorum.
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Bu durum cihaz lens camlarının eskimesiyle alakalı da olabilir, yazılımsal olarak etkileneceğini sanmıyorum🙏
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Olabilir diyeceğim ama lensleri çekim yapmadan siliyorum mutlaka. Bakalım yazılımsal ise güncelleme bekleyeceğiz düzelsin diye. Ama markalar yeni modellere geçiş yapılsın diye böyle taktikler uyguluyor maalesef. Belki samsungta yapmış olabilir
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Umarım yapılmıyordur, ben şuana kadar kamerayla ilgili problem yaşamadım.
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Bendeki düz model. Manzarada değilde kişi çekiminde **bleep** gözüme çarptı. Neyse artık çok sıkıntı değil. Düzenleriz bi şekil sıkıntı olursa artık fotolarda:))