cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Fe Telefonumu Satıp S23 Ultra Alacagım

(Topic created on: 2 weeks ago)
25 Views
SahinRocker
Active Level 6
Options
Galaxy S

Benim Şu An 2 Adet Telefonum Var İkiside Samsung Birisi S23 Fe Birisi S23 Ultra Ama Samsung S23 Ultra O Kadar Muazzam Bir Telefonki Bir Tane Daha Alacağım S24 Ultra Almayacağım Yurtdışı Kayıt Uğraştıriyor Onlara Ama S23 Ultralar Öyle Değil Aklı Olan Samsung S23 Ultra Yurtdışı Kullanır Çünkü Gerçekten Telefon Rüya Gibi Yapılmış Bana S24 Ultra Versen Almam Ama S23 Ultra Cidden Pes Diyorum Bu Kadar İyi Bir Telefon Nasıl Yaptınız Hâlâ Anlamış Değilim Kamera İşlemci Performans Adına Takdire Şayan Aklı Olan Yurtdışı S23 Ultra Alır Gerçekten Muazzam Ötesinde Bir Hıza Sahip Pes Sizde Böyle S24 Ultra Alırdım Diye Ağlamayın Ama S23 Ultra Daha Karizmatik Bir Telefon 😁

image

image

image

SahinRocker
Active Level 6
Galaxy S
Ne Korkması Bu Nasıl Bir Fikir Düşünce Vedatcım İyi Misin Ben S24 Ultrayı Beğenmiyorum Kardeşim Ve S23 Ultra Androidin Tanrısıdır
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy S
Çok mantıklı karar abi🤟🤟🤟🤟🤘🤘🤘🤘🤘🤘
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy S
Valla S25 Ultrada Çıksa Ben Bu Samsung S23 Ultradan Çok Fazla Memnunum Fotoğraf Ve Video Performansı Telefonun Hızı Müthiş Ötesi Leb Demeden Leblebiyi Anlayan Bir Samsung Yapmışlar Efsane Ötesi Ekranıda Kocaman 😁
caglarA34
Active Level 6
Galaxy S
Bekle S25 ultra falan al bari
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy S
Gerek Yok Ki Titanium Olacak Sadece Snapdragon Elite Yada Snapdragon 8 Gen 4 For Galaxy Olacak Samsung S23 Ultra Her İşin Üstesinden Fazlasıyla Geliyor Napayım S24 Ultrayı S25 Ultrayı Ben S23 Ultra İle Fazlasıyla Mutluyum Telefon Jet Gibi Çünkü 😁
hakan0
Active Level 9
Galaxy S
Dayı biraz sakin ol, herkese çıkışmışsın. S23 kullanıyorum bende evet güzel telefon.
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
S23 ultra kaydıyla ne kadar mal oluyor? S24 var 30a verip yurtdisi almak mantıklı mi s25 ultra mi beklesek
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
Toplam 30u buluyor muki
Galaxy S
S23U sıfır yd 25 27k 2k kayıt 30 k en fazla 32 33k bulur