cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Fe Ekran Süresini Küçümseyenler Komik Oluyor

(Topic created on: 08-06-2024 05:25 PM)
91 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy S
Samsung S23 Fan Editionu Pil Konusunda Çok Kötü Görenler Sabahtan Beri Çok Ağır İşlemler Yapıyorum Video Editliyorum Yüklüyorum Takılıyorum Chat Yapıyorum Şarjı Bitmiyor Kolay Kolay İşlem Yapamadıktan Sonra 20 Saat Şarjı Gitse Ne Olur İşe Yaramayan Kamerası Soluk Olan Telefonların Şarjı 20 Saat Gitse Ne Yazar Şu An S23 Fe Telefondan Bu Kadar Konforlu Yazabiliyorum Çünkü Telefon Kızak Gibi Akıp Gidiyor Muazzam En Azından Telefon Performans Gösteriyor Gerisi Hikâye 🤘🤘

image

image

16 Comments
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Ayar Yok Durun Göstereyim Hemen
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Bu Parlaklıkta Kullanıyorum Ve Sabahtan Beri Video Düzenliyorum Capcut Dan Atıyorum Tiktoka20240806_170240_1000018224_1722952964.jpg
0 Likes
Galaxy S
120hz mi?
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bencede gayet iyi s23 fe'nin pil süresi. Mesela kardeşim 2 gün önce s23 fe aldı. Şu 2 günde bile batarya optimize değilken şarjı iyi gidiyor. Kameraları ikimiz karşılaştırdık s23 fe vs s21 fe. Orada s23 fe biraz daha net ve parlaktı. Ekran rengi olarak da s21 fe biraz daha canlıydı. S21 fe ile s23 fe arasında kamera,işlemci falan çok f.ark yok ama batarya ve ısınma konusunda ne yalan söyliyeyeyim s23 fe'yi biraz kıskandım tabi 😄
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
👏👏 Gerçekten Fiyat Performans Telefonu Ama Arkadaşlar Var A54 Kamerasını Diyorki Kontrast Sorunu Yok Diyor Yüzüme Bakıyorum A54 De Abdest Suyu Gibi Gözüküyor Yüzüm 😁 S23 Fe Öyle Değil
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Mesela evde a34 var. Ön kamera+arka kamera bir s serisi tabiki etmiyor. Ama fiyatına göre yine normal diyorum. Sonuçta telefonun fiyatına göre kamera kalitesi oluyor. A serisinde kamera olarak çok üst düzey bir şey beklememek lazım. Ama normal diyebiliriz yani.
Galaxy S
Neymiş bu a54 kızgınlığı ya🤣 ön kamera güzel gösteriyor a54 un a55 de s23feyi ezer zaten pil de