Original topic:

S23 FE ...

(Topic created on: 12-01-2025 08:02 AM)
121 Views
Fırattt
Active Level 6
Options
Galaxy S

Her güncellemede düşen ekran süresi sizi şarj adaptörüne bağlıyor. Bunun yanında aşırı fazla ısınmanın getirdiği kasma, donma da apayrı bir şey. Yani anladım ki iki tane kıytırık özellik için telefon güncellenmezmiş. İki yıllık S23FE çöp oldu, yakında kullanmayı bırakıyorum bu sebeplerden dolayı. Aynı sorunları çeken arkadaşlar varsa yazsınlar, merak ettim.

5 Comments
MimsinS23Fe
Beginner Level 4
Galaxy S
Ben de S23FE kullanıyorum. Telefonu kullanmıyorum işteyken bile sanki film oyun vs devamlı kullanıyormuşum gibi şarj kendi kendini yiyor, günde üç kez şarj ediyorum... garip
Fırattt
Active Level 6
Galaxy S
Benim telefonda aynı sekil sizinkisi gibi
NaturaDominus
Active Level 6
Galaxy S
Durum bende de aynı, şarj su gibi akıp gidiyor, telefonu aldığımdaki ilk mevcut güncellemede her şeyi saha var akıcıydı 6.1de. S24e ya da s25fe ye değiştireceğim. En kötü FE modelini biz aldık en stabil olmayan işlemci bizde
0 Likes
Fırattt
Active Level 6
Galaxy S
6.1 bahsettiğin gibi çok güzeldi kamera bile kötüleşti sürüm yükseldikçe. FE modelleri exynos olduğu sürece alınmazmiş
0 Likes
NaturaDominus
Active Level 6
Galaxy S
S24lerde de exynos var aslında ama bizdeki hiçbir problem onlarda yok s25fe de s24le aynı işlemciye sahip. Bizim exynos 2200 harbiden en kötü işlemciydi herhalde bundan sonrakilerde sorunları çözdüler