cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE Tam Ekran kullanma (Sonunda)

(Topic created on: 06-17-2024 11:38 AM)
438 Views
BURKOZA
Active Level 2
Options
Galaxy S
Merhaba kıymetli S23 FE kullanıcıları. Son güncelleme sonrası Good Luck uygulamasından NavStar modülünü indirip kurduğunuzda, Enable extra gesture settings aktif edip ekran>Navigasyon çubuğu kısmına tıklayın. 

Buradan kaydırma hareketlerini seçtiğinizde hemen altında daha fazla seçenek şeklinde bir ibare bulunur, oraya tıklayın. Hareket ipucu isimli ayarı kapattığınızda artık telefonunuzu tam ekranda sadece parmak hareketleriyle kullanabilirsiniz.

Çok şükür gerçekten o ortadaki çizgiyi görmekten artık kusacak hâle gelmiştim. Sanırım son Haziran güncellemesi öncesinde Good Luck'ta böyle bir özellik yoktu çünkü ben her 2 günde bir kontrol ediyordum. Neyse, artık telefonu kullanırken keyif alabileceğim.
0 Likes
4 Comments
Jubei
Active Level 10
Galaxy S
Merhaba.

S23 FE de Navigasyon Çubuğu menüsü yok mu ki Good Lock uygulamasına mecbur kalıyorsunuz? 🤔
0 Likes
BURKOZA
Active Level 2
Galaxy S
Maalesef, Good Luck uygulaması ve NavStar modülü yüklü olmadan hayır. Navigasyon Çubuğu var evet ancak ortadaki çizgiyi gizlemek için seçenekler mevcut değil. Belirttiğim ayarları yaptığımızda aktif oluyor...
0 Likes
Galaxy S
Ortadaki çizgi nedir hocam
0 Likes
Jubei
Active Level 10
Galaxy S
Şuradaki çizgiler.
20240617_145024_4100_1718625024.jpg