cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE, One UI 7 Güncellemesini S23 Serisinden Daha Erken Alacak!

(Topic created on: 03-19-2025 10:22 AM)
640 Views
Lushyy
Active Level 10
Options
Galaxy S
Öncelikle bir S23 FE kullanıcısı olarak fazlasıyla mutluyum, beta'da gösterilmeyen ilginin stabil versiyonda gösterilmesi beni ve benim gibi S23 FE sahiplerini mutlu edecektir.

Dün yapılan One UI 7 tanıtım konuşmasında resmi tarih açıklandı ancak dikkat çeken bir şey vardı.

image

Kadın ifadelerinde şu kelimelere yer verdi: "Oneui 7 rolls out next month starting with S23 FE, S24 series, and lastly the Z flip/fold 6 (others will get it later)".

Yani, "One UI 7 sonraki ayın başında çıkacak ve S23 FE ile başlayarak, S24 Serisi ve son olarakda Z flip/fold 6 Cihazları güncellemeyi alacak, (diğer cihazlar da daha sonra alacak.)" dedi.

Arkadaşlar kadın acemiliğinden dolayı S24 serisinden önce S23 FE diyor. Yani S24 serisi stabil versiyonu ilk alacak seri olacak içiniz rahat olsun. Kadının bu dedikleri S23 FE'nin S23 Serisinden sonra çıkmasından dolayı S23FE'nin daha önce stabil versiyona kavuşacağını belirtiyor. Samsung tarafında beklenilmeyen birşeydi ama bizleri şaşırttı.

Şuan bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki S23 FE, One UI 7 sürümünü S23 Serisinden önce alacak.

Ayrıca bu resmi gelişmeler de zamanında ünlü haber sayfalarının bile paylaştığı, inatla yalanladığım ve doğru olmadığını söylediğim acemice "sözde sızıntılar" ı yalanlamış oldu.

Çünkü bilirsiniz, S23 FE'nin A54 gibi cihazlardan çok çok sonra güncellemeyi alacak olması saçmaydı.

image

İşin özü Samsung bunca FE döneminden sonra ilk defa FE cihazlara gereken ilgiyi vermeye başladı, umarım devamlılığını da sürdürür. 

S23 kullanıcıları da merak etmesinler. Stabil versiyon ile ilgili her türlü özellik, gelişme ve yenilik hakkında sizleri gönderilerim ile bilgilendireceğim.

Vakit ayırarak gönderimi okuduğunuz için teşekkür ederim.

Ben Lushy.

KONU ILE ALAKALI **bleep** GUNCEL YORUMLAR
image

22 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Umarım doğrudur ama s23fe nin s24 serisinden önce alacağını yanlış söylemesi kadar yanlış söylenen bir şey olabilir yine de bu kadar heveslenmeden önce bekleyin derim
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
Hocam S23 FE'yi S23 Series kelimesi ile karıştıramaz. Reddit sayfaları da doğruladı. Kesinleşti gibi hemen hemen, balık gibi atlamadan önce emin olmak için elimden geleni yaptım. Yine de teşekkür ederim eksik olmayın. 🙏
Galaxy S
saçmalık
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
S23 FE daha sonra çıktı, hakkı olanı aldı. S23 Serisi kullanıcıları zaten Beta aldıkları için mutlular, biraz da S23 FE tadını çıkarsın, yine de şahsi görüşüm aynı ayda almalarıydı.
Galaxy S
umarım tez vakitte gelirde one ui 6 yazılımında kurtuluruz
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
Gerçekten, akıcı evet ama yük binince patlıyor One UI 6. Bir an önce kurtulmak istiyorum artık. Sona çok yakınız.
sgndgzld31
Active Level 4
Galaxy S
16 mayis diyolardi s23 fe icin simdi ne zaman tarihi daha guncelmiyiz de bile yazmiyor
0 Likes
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
güncelmiyizdeki tarihler sakat. maks aralık verebiliyorlar. Orjinal resmi açıklamada S24 Serisi 7 Nisan, Güncelmiyiz ile tutmuyor
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
16 mayıs zaten sahte tarihti belirttiğim gibi.