Resolved! Solved

Original topic:

S23 FE EUX CSC SORULARIM

(Topic created on: Friday)
101 Views
Lushyy
Active Level 10
Options
Galaxy S
Konuya hakim arkadaşlara bir sorum var, odin ile EUX One UI 8 kurdum. Ancak CSC hala TUR, TUR, TUR, TUR gözüküyor. Nasıl EUX olmasını sağlarım? Veya mümkün mü? Önceden INS CSC'sini kullanıyordum ve arama kaydı vardı. Şuan olmaması gerek ancak TUR CSC'sine geçtiğine eminim çünkü arama kaydı vs. yok.

Ayrıca güncelledikten sonra emojiler klavyede Samsung emojisi olarka gözükmesine rağmen herhangi bir uygulamaya yazınca Google emojisi gözüküyor. Sebebi veya çözümü var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim. 🙃

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Mr-Doctor
Expert Level 4
Galaxy S
Samfw tool ile bağlanınca uygun csc lerde eux zaten görünür. Formatsiz geçiş yapabilirsiniz

View solution in context

17 Comments
Solution
Mr-Doctor
Expert Level 4
Galaxy S
Samfw tool ile bağlanınca uygun csc lerde eux zaten görünür. Formatsiz geçiş yapabilirsiniz
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
evet tool ile kontrol ettim ancak uygun CSC'lerde INS ve 2 farklı CSC olmakla beraber 3 tane CSC vardı. önceki CSC'im muhtemelen hindistan(INS) olduğu için öyleydi. Birde TUR yani şuanki csc'im ile uygun csc'lere bakacağım. Teşekkür ederim. 😊
Mr-Doctor
Expert Level 4
Galaxy S
Kayıt istiyorsan ve karşı tarafın haberi olmadan istiyorsan evr rom u kur derim bayağı bir csc destekliyor. Kurduktan sonra da ilo csc yi yüklersin hem ota güncellemesini de alırsın kafan rahat olur
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
Teşekkür ederim, özetle EVR Sürümünü Odin ile kurup ardından Tool ile ILO CSC'ini yükleyeceğim değil mi?
Mr-Doctor
Expert Level 4
Galaxy S
Aynen öyle
Mr-Doctor
Expert Level 4
Galaxy S
Csc den sıkılınca istediğin csc ye de geçiş yapabilirsin tüm csc leri destekliyor
0 Likes
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
Tavsiye için teşekkür ederim. 😊
Mr-Doctor
Expert Level 4
Galaxy S
Rica ederim dostum
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
Bu arada TUR CSC'inin desteklediği diğer CSC'leri biliyor musun? Mesela geçmeye çalıştığım EUX
0 Likes