cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 De recovery mode nasil gireriz

(Topic created on: 02-16-2024 02:38 PM)
3273 Views
furkan06k
Active Level 7
Options
Galaxy S
Merhaba S23 De recovery mode giremiyorum güç tuşu ile ses açma tuşuna aynı anda basmama rağmen geçmiyor ve telefon açiliyor recovery mode nasil geçebilirim?
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ImSadie
Active Level 3
Galaxy S
Bir bilgisayara kablo ile bağlaman lazım ondan sonra telefonu kapat güç tuşu ile ses açma tuşuna bas logo gelince bırak girer recovery moduna. Son model telefonlarda PC ye falan bağlaman lazım yoksa girmiyo

View solution in context

11 Comments
Solution
ImSadie
Active Level 3
Galaxy S
Bir bilgisayara kablo ile bağlaman lazım ondan sonra telefonu kapat güç tuşu ile ses açma tuşuna bas logo gelince bırak girer recovery moduna. Son model telefonlarda PC ye falan bağlaman lazım yoksa girmiyo
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Pc ye de bağladim ama gine girmedi Tekrar bi deneyeceğim
0 Likes
ImSadie
Active Level 3
Galaxy S
Daha dün girdim ben s22 de tekrar dene bide PC ye bağlanınca telefonuna bildirim geliyor cihaza yetki verilsin mi diye yetki ver ondan dolayıda olabilir
0 Likes
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Hocam Başka Kablo İle Denedim Telefonda İzin Verilsinmi diye bir uyari çıktı verdim sonra kapattim bastim güç ve ses açma düğmesine girdi şimdi teşekkür ederim
ImSadie
Active Level 3
Galaxy S
Rica ederim
ImSadie
Active Level 3
Galaxy S
https://youtu.be/N_DHV36xAzU?si=yIDmvQwQiZueb8Fk burda da adam PC ye bağlıyo öyle giriyo
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba furkan06k,

Tuşlu kombinasyonlar ile ürüne yetkisiz işlemler sağlanması cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti dışı da bırakmaktadır. Stabil kullanım için, yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Hard Resetin garanti dışı bırakacağını Sanmiyorum teşekkürler hocam
Galaxy S
S23 cihazında recovery moda girmek için genellikle şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Telefonunuzu tamamen kapatın.
2. Güç tuşuna ve ses kısma tuşuna aynı anda basın ve basılı tutun. Bazı cihazlarda, güç tuşuna basılı tuttuğunuzda ses kısma tuşuna basıp bırakmanız gerekebilir.
3. Telefonunuzun ekranında "Samsung" logosu göründüğünde, tuşları bırakın.
4. Birkaç saniye bekleyin. Bir menü görüntülenmeli veya Android logosuyla birlikte bir yazı çıkmalıdır.
5. Ses açma veya ses kısma tuşlarıyla "Recovery Mode" veya "Kurtarma Modu" seçeneğini belirleyin ve güç düğmesine basın.

Bu adımları izleyerek recovery moda girmeyi başaramazsanız, cihazınızın kullanım kılavuzunu kontrol etmek veya Samsung'un resmi web sitesinden destek almak iyi bir fikir olabilir.