cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Banana Blur

(Topic created on: 07-15-2023 07:39 PM)
348 Views
TecQ
Active Level 3
Options
Galaxy S

Bulanıklık sorunu hala çözülmedi. Almayın arkadaşlar daha iyi alternatifler yönelin. 

TecQ
Active Level 3
Galaxy S
Telefoto ile rezil bir çekim olduğunun farkındasınız değil mi. Ayrıca yeşil olduktan sonra çektiğiniz fotoyu da paylaşmamışsınız.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Ortam karanlık ben idareten çektim o fotoları üstelik kağıt da tam düz değil. Uğraşamam hocam bi daha çekmeye 😄 ben de 50 mp in aşırı işlenmesinden şikayetçiyim. Onu da düzeltmeleri gerek.
TecQ
Active Level 3
Galaxy S
YD iphone alacaktım tam aslında. Vergi geldi...
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
S23te zaten diyafram sorunu var samsung kabul etti hatayı güncellemeye duzelticekti

Ama geniş acıda cektiyseniz ve sonuç buysa 14promaxte aynı
TecQ
Active Level 3
Galaxy S
Normal kamerada çektim.
TecQ
Active Level 3
Galaxy S
Dedikleri güncelleme geldi 2.2Gb, sorun çözülmedi. Yapy zeka entegre ettiler. O da fotoğrafı pastel boya yapıyor. Anıtkabire gittim, yapı pastel boya oldu.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
50 mp yerine 12 mp ile çekim yapın daha güzel görünüyor :d
TecQ
Active Level 3
Galaxy S
Oldu paşam, parasını verdiğim başka hangi özelliği kullanmıyım.
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Zaten diyafram sorunlu olduktan sonra ne olabilirdiki farklı modlarda sorun olmaması lazım bildiğim kadarıyla
TecQ
Active Level 3
Galaxy S
Xiaomi 13 e geçmeyi planlıyorum. Leica ile iş birliği çok iyi duruyor. S23 kötü bir deneyim benim için. Whatsapp kamerası da çok kötü. Ön kamera ile çektiğim fotoğraflarda aşırı makyajlama oluyor her şeyi kapasam da. Şayomi cidden çok iyi samsung almak hataydı diyorum.