cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Android 15 One UI 7 Hakkında.

(Topic created on: 03-22-2025 03:10 PM)
340 Views
SemihGalaxyS23
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar önümüzdeki ay güncelleme alacak diye başka ülkelerinde beta sürümü denemeler için teste girdiler. Fakat tam sürümü için Nisan ayında mutlaka alabilecek mi? Beta sürümü sadece test amaçlı olabilir diye düşünüyorum ki beta yükleyenler sıkıntılar çıkarabilirler. O yüzden tam orijinal sürümü gelecek umuduyla heyecanla bekliyoruz. Yorumları bekliyorum.

5 Comments
Galaxy S
Zaten Türkiyede stabili beklemek zorundasın eğer samsung türkiye normal giderse s23 ile s24 aynı zamanda çıkar diye düşünüyorum😊
ykaup
Active Level 6
Galaxy S
odin ile orjinal rom kurup hem guncelleme almaya devam edicez hemde garantiyi bozmicaz pc varsa ciddi ciddi geçmeye değer
0 Likes
Galaxy S
Bence gerek yok kucalamayalım yoksa sıkıntı cikar 😂 en iyisi beklemek😊
0 Likes
yusufagcadag
Active Level 5
Galaxy S
En geç Nisan sonunda çıkmış olur az daha bekleyiver. Bak ui7 ui7 derken stabil olmayan bir cihaz oluverir elinizdeki. Sacma sapan hatalarla da sizi sinirlendirir durduk yere. Gerek yok. Bakın senelerce rom kurmuş, günde 3 kere rom denemiş sapık gibi sürekli rom kurup kurcalamış adamım. Stabil ve güvenli yazılım kadar önemli bişey yok. Az daha bekleyiver kaç aydır bekliyoruz zaten. Tertemiz stabil bir yazılım ulaşsın elimize. Sorun yaşamadan kullanalım.
Galaxy S
Evet aynen.