cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 şarj su gibi gidiyor

(Topic created on: 3 weeks ago)
46 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S
  •  
image

32 dk açık ekranda %8 şarj gitmiş.Oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ama şarj sonunda 4-5 saat arası ekran süresi alıyorum.Pilim çok kötü ve sağlık olarak da 95-100 arası görünüyor.Bu sorun sadece bende mi var herkeste mi
10 Comments
bamidele
Active Level 4
Galaxy S
cihazi yeni mi aldin
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
1 senelik
0 Likes
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
ilk 2 - 3 hafta kullanıcı kullanımı öğreniyor,sobra düzeliyor ama daha uzun süre olduysa kısıtlamaya gitmeyi dene.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yok aynı.Sosyal medyadan başka bir şey yapmıyorum ama ona rağmen günde 2 kez şarja takıyorum.Kısıtlamaya gitmek istemiyorum çünkü ben bu telefona 30k verirken içerisinde barındırdığı özellikler için verdim.
0 Likes
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
keşke almadan önce kullanıcı yorumlarını iyice arastırsaydın.
ahmettkurkcu
Active Level 6
Galaxy S
Ben de yaklasik 2 sene önce aldim s23ü ilk aldığımda o kadar güzel gidiyordu ki şarjı elimden düşürmüyordum 1 günü çok rahat çıkarıyordu. O zaman one ui 5.1 vardi sonraki güncellemelerle one ui 6.1 ile de yine iyiydi ama sonra batarya çok kötü oldu. Özellikle de mart güncellemesinden sonra çok sıkıntı yaşıyorum. Önceden yüzde 100 den 99 a düşmesi yaklaşık 14 dk da oluyordu şimdi 8 - 9 dk sonra 100 den 99 a düşüyor. Gün içinde de artık 2 kez şarj ediyorum. Çözümü söyle buldum güç tasarrufunu açınca nispeten daha iyi oluyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Mart güncellemesinin annesinin baya kulağı çınladı hocam.Kurtulsak şundan bi kurtulamadık bekliyoruz.
ahmettkurkcu
Active Level 6
Galaxy S
Cidden çok kötü oldu herkes one ui 7 ile iyi olacak diyor ama planlı eskitme var sonuçta o yüzden çok fazla umudum da yok
aittchin
Active Level 4
Galaxy S
Ben de s23 kullanıyorum ve dediklerin bende de geçerli. Birkaç ay öncesinde çok iyiydi son güncellemeden sonra pil performansında ciddi bir düşüş oldu. Umarım Ui7 ile birlikte düzelir.