cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Şarj

(Topic created on: 02-14-2025 12:19 PM)
35 Views
batuxy
Active Level 3
Options
Galaxy S

image

Diyecek birşey bulamıyorum one uı 6 danmı kaynaklı telefon bu kadarmı gidio bataryamdamı sıkıntı var ama bataryamda sıkıntı olması zor telefonu alalı 5-6 ay ya oldu ya olmadı rezillik
17 Comments
batuxy
Active Level 3
Galaxy S
İyi normal yazıyor pil sağlığı
0 Likes
Daisy26
Active Level 6
Galaxy S
% olarak samsung telefonlarda çıkmıyor Apple telefonlarda var ama maalesef bizde yok müşteri hizmetlerini arayınca onlar telefona bağlanıp söylüyormuş kendim denemedim ama bakanlar bu şekilde bakıyor
0 Likes
ienes
Expert Level 4
Galaxy S
Sorun sizde olabilir çoğu s23 kullanıcısı 6,7 saat alıyor daha fazla alanda var
0 Likes
uthKhu
Active Level 7
Galaxy S
Ne yazikki hepsi ayni 1 hafta önce günde 6.30 saat ekran suresi verebilen telefonda neyi değiştirdilerse artık 5 saat alıyorum güncelleme falanda gelmedi s23 e ayni uygulamalari kullaniyorum 1
30 saat daha az
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
S23 ultra sabah 7 den itibaren, bir cok mod ve rutin ozelligi, bluetooth sürekli açık, hafif yoğun kullanımda 6 saat
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
6 saat ekran suresi yanlış anlaşılmasın, bataryayi arayıp sorun veya servise danışın normal bir süre değil oyun bile oynasanız 1 saat %15 üstü kabul edilebilir degil bence
0 Likes
noname24
Active Level 7
Galaxy S
Benim böyle s23 (8-9 aylık) (bluetooth açık , wifi ve mobil veri dönüşümlü kullanıldı)1739527497615.jpg
alioznsoy-S23
Active Level 7
Galaxy S
Aynı sorunu bende yaşıyorum, sayılar bile aynı. 2 gün hesap yaptım oyun oynadığım zaman ~3 saat, normal kullanımda 5 saat gidiyor batarya. Benim de cihazım 6 7 aylık