Original topic:

S22

(Topic created on: 03-19-2026 11:05 PM)
135 Views
emrdrkn
Active Level 2
Options
Galaxy S

Güncel olarak s22 kullanan var mı ? Ne tür sorunlar yaşıyorsunuz. Ya da artıları nedir.

Şuanda s23 fe kullanıyorum ben bu exynosun kasma donmasından bıktım Ekran küçük olsun önemli değil kasmasın yeter snapdragonun canını yerim.
10 Comments
canxxx
Active Level 5
Galaxy S
Yoğun kullanımda pil sıkıntılı. Harici ben bir sorun yaşamadım yani kasma donma vs hiç olmadı aldığımdan beri kamerası da güzel çekiyor bence. Kız arkadaşımda 15 pro var fotoğraf çekinirken benim telefondan çekiyoruz genelde iPhone sarımsı yapıyor renkleri baya. Tasarımı güzel küçük hoş telefon tek sıkıntısı batarya işte.
Galaxy S
Bence al kesinlikle güzel kompakt ve ele oturan bir cihaz pili bir tık kötü olabilir ama iphone dan iyidir kamerası zaten süper çok küçük yazılım desteği de 2 ya da 3 sene güncellemesi kaldı seni en az 4 yıl götürür güvenlik güncellemeleri ile beraber.
S25FE_Alp
Active Level 8
Galaxy S
S22. Zamanında kullanan herkesin belalısı. Pili 2.5 3 saat ekran süresi verir. Cayır cayırr yanar 🔥. Çoğu zaman kamerayı açıp kullanamadım ısındışı için cihaz kendini kapatıyor. Sarjdayken ısınır durue. Felaket kasar. Oyun oynatmaz. Forumda s22 diye aratın görürsünüz sorunları. Aman diyeyim bulaşmayın
emrdrkn
Active Level 2
Galaxy S
Yüksek islemci gereken işler yapmıyorum zaten günlük kullanımda kasma donma yapmasın yeter. S23fe de çok ısınıyor ve bataryası çabuk bitiyor hatta ve hatta %10 altında telefon kullanılamaz halde kasma donma oluyor 5 ten sonrada şak doye kapanıyor
S25FE_Alp
Active Level 8
Galaxy S
5 den sonra kapanma olayı s22 dede vardı. Hatta 15 olunca sarj 10 dk dayanmıyordu. Günlük kullanımda bile gerçekten ısınıyor kanka. İmkanın varsa s23 bak bence. Gerçekten çok pişman olursun
emrdrkn
Active Level 2
Galaxy S
Şuan telefonu babam kullanıyor. Telefonada temiz baktı bilindik cihaz telefon değiştirecek bende fırsattan istifade elimdeki Lanet FE den kurtulmak istedim. 1 hafta denicem her koşulda beğenirsem devam ederdim. Bataryaya gelirsek cihaz zaten 45w destekliyor günde total 1 saat şarja taksam rahat günü çıkarır cihaz zaten
0 Likes
S25FE_Alp
Active Level 8
Galaxy S
S22 de 45 watt yok hocam
0 Likes
emrdrkn
Active Level 2
Galaxy S
Doğru başka modelle karıştırdım
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Isınıyor ve şarjı su gibi bitiyor onun dışında kamerası ekrani vs çok güzel, günlük kullanım için hala alınır bence fakat yanınızda powerbank bulundurmak şartı ile