cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ultra sarj sorunu

(Topic created on: 06-07-2024 04:18 AM)
337 Views
ajfhe
Active Level 1
Options
Galaxy S
S22 ultra cihazım yavas sarj oluyor bazen kendi kendine sarj olmayı kesiyor, cihazın sarj kablosunu cikarip ters sekilde takinca duzeliyor ancak yavas sarj olmaya devam ediyor. Sorun sarj adaptorunde mi cihazda mı karar veremiyorum. Ayrıca cihaz ya da adaptoru servise vermeyi dusunuyorum ancak yedek telefonum yok servis gecici olarak telefon verir mi? (sarj adaptorum ultra hizli sarji destekliyor)
7 Comments
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy S
Sicaklardan dolayi olabilir
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Kabloda,kablonu değiştir
0 Likes
yasin29
Active Level 6
Galaxy S
Yani bir çok sebebi olabilir kablo değiştirip bak. Düzelmiyorsa hızlı şarj aleti bul git ondan dene bu ikisinde sorun yoksa telefonu garantiye ver. Servis yedek telefon veriyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hızlı şarj özelliğini kapatıp baştan açın sorun düzelmezse başka bir Samsung orijinal şarj cihazı makinesi ile cihazı şarj etmeyi deneyin. Yine sorun devam ederse Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla işlemini yapın bu işlemi yapmadan önce önemli veri varsa yedekleyin
0 Likes
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ajfhe,

Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil" içerisindeki, sağ üst kısımda bulunan üç nokta işaretine dokunarak "Gelişmiş Ayarlar > Hızlı Kablolu Şarj" bölümünü aktif hale getiriniz. Bu seçenek aktif ise farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile, farklı bir prizde tekrar denemenizi öneririz. Bu işlemlere rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. Sıfırlama işlemi için öncelikle cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek almanızı öneririz. Yedekleme işleminden sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Bu işlemlere rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
ajfhe
Active Level 1
Galaxy S
Dediklerinizi yaptım sanırım sorun adaptorde farkli bir samsung adaptoruyle denedigimde böyle bir sorun yasamadigimi **bleep** ettim ayrıca adaptorumu farkli kablolarla test etmeme ragmen sorun duzelmedi yani problem kablolarda da degil adaptoru servise verecegim. Herkese teşekkürler
0 Likes
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Bir buçuk haftadır bendede öyle oluyor
0 Likes