cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ultra 13 mm sorunu

(Topic created on: Saturday)
131 Views
Cybernode
Active Level 3
Options
Galaxy S
Bu telefonu aldım alalı bazen çok güzel fotoğraf çekerken bazen berbat çekiyor. Anlamış değilim. 1x lens seçili iken bazı fotoğraflar 13 mm bazıları 23 mm ile çekiliyor. 23 iler mükemmel kalitede, 13 ler berbat. Buna nasıl karar veriyor? Bu telefona gerçekten bu berbat kalite yakışmıyor. Planlı eskitmenin kurbanı mı oluyoruz yine? 

Arkadaşlar çözdüm. Elini önüne tutun netleme yapın. Odak geliştiyi kapatın. Yeni yazılımda makro logosu ile geliyor saçma sapan bir özellik. Artık sadece geniş açıda 13 mm çekiyor. 1x de hep 23 mm ve kalite muhteşem. İlgi gösteren herkese teşekkürler 

18 Comments
Hasan_sklk
Active Level 5
Galaxy S
S22 de hep 23mm çekiyor. 13mm çektiğin fotoğraflar aynı ortamda çekilen fotoğraflar mı?
Hasan_sklk
Active Level 5
Galaxy S
Galeriyi baya güncelleme öncesi ve sonrası inceledim hiç 13mm yok sadece geniş açılı (0.6) çektiğim fotoğraflar 13mm
Cybernode
Active Level 3
Galaxy S
Ne yakın ne uzak çekimler. Hatta odak geliştirici diye bir saçmalık devreye giriyor. 0.6 ile 1x i birleştirip 0.9 elde ediyor onları da beraber birleştiriyor
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy S
Yanlışlıkla 1x yerine 0.9x çekerseniz 13mm rezil foto çıkar foto çekmeden önce 1x de olduğunu kontrol edin
Cybernode
Active Level 3
Galaxy S
Ama 1x de çekiyorum. Yine de 0.9 la çekiyor ısrarla. Yazılım mudahelesi olduğu çok belli. Vasat :(
0 Likes
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy S
Kamera ayarlarını sıfırlayıp deneyin diyeceğim muhtemelen denemişsinizdir foto çekmeden önce de 1x e basıp çekin şuanlık en iyi çözüm bu gibi 😕
Cybernode
Active Level 3
Galaxy S
Daha az önce denedim. Çözümü şöyle buldum. Pro moda geçiyorum. Orda kafasına göre karar vermiyor. T lensde çekince hepsi 23mm de çekiliyor.
0 Likes
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy S
Orda da optimize etmiyor fotoğrafi optimizasyonu siz yapacaksınız
0 Likes
Cybernode
Active Level 3
Galaxy S
Evet sanırım pro mod kullanacağız sürekli. Onu da hep açmak gerekiyor ya. Varsayılan olarak pro modda açılma olayı yok mu
0 Likes