cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 ultra şebeke problemleri

(Topic created on: 12-03-2023 05:37 PM)
328 Views
Mertingo
Active Level 4
Options
Galaxy S

Telefon Ekim güncellemesi sonrası şebekede problemler yaşamaya başladı..Telefon araması yaparken çok geç ağa bağlanıyor ya da arama alırken uzun süre bekliyor karşı taraf ya çalıyor ya da ulasilamiyor durumu yaşanıyor.mobil İnternet neredeyse yok gibi.sorunu araştırdım ve dünya genelinde bir çok kişi aynı durumda.bu durumu yaşayan s22 ultra kullanıcıları var mı aramızda varsa sorunu cozebildiler mi?

One ui6 düzeltir belki diye bekledim yine sorun devam ediyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Mertingo,

Konu hakkında, yetkili servis kontrolü gerekmektedir. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S22 ULTRA KULLANIYORUM VE ÖYLE BİR PROBLEM HİÇ YAZAMADIM , YA SIM KARTINDA YADA ÇOK ÇIAKRTIP TAKIYORSAN KART OKUYUCUNDA PROBLEM OLABİLİR YAŞADIĞIN YER DE DİĞER İHTİMAL
0 Likes
Mertingo
Active Level 4
Galaxy S
Hiç çıkarmam hocam simi...
0 Likes
A14Fans
Active Level 7
Galaxy S
Düzelmesse Yeni Güncelleme Bekliceksiniz.1701614440952.jpg
Mertingo
Active Level 4
Galaxy S
Öyle görünüyor...sıfırladım herkesi denedim düzelmedi.baska telefon full çekiyor s22 ultra da sinyal olmuyor.ucak modunu açıp kapatınca düzeliyor 10 dk sonra yine aynı sorun devam ediyor
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Mertingo,

Konu hakkında, yetkili servis kontrolü gerekmektedir. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes