cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 u one ui 6 geri simgesi

(Topic created on: 12-20-2023 02:51 AM)
181 Views
ilyassss
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar eskiden sadece şu ok işareti vardı bu yuvarlağı kaldırabilir miyim one ui 6 da

image

ilyassss
Active Level 5
Galaxy S
Ya aslında s22 ultra cihazimda gözle görülür bi hızlanma sezdim çünkü one ui 5 de yavasliyordu bazen ara yüzü hiç sevmedim onun dışında daha hızlı olmuş
A145F
Active Level 8
Galaxy S
Android 13 Optimizasyonu Berbat Olduğu İçin Size Öyle Gelmiştir.
0 Likes
ilyassss
Active Level 5
Galaxy S
Olabilir ben bu yazılım işlerinden hiç anlamıyorum iysii olsun diye almıştım telefonu umarım güncellemeyi duzeltirler bi şekilde çünkü hiz olarak çok iyi ara yüz olarak xiaomi kopyası
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Çok kötü bende beğenmiyorum. Google yolundan gidiyor. Onda da öyle
eSSyya34
Active Level 3
Galaxy S

Geri gelirken çıkan bu animasyonu değiştirebiliyor muyuz?

image

nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Good lock modülü ile değiştirebilirsin
0 Likes
enineboyuna06
Active Level 9
Galaxy S
Benim bildiğim kadarıyla android 14 ile gelen bir özellik. One hand operation+ yükleyip gelişmiş ayarlar>animasyon>ok 2 ile kaldırabilirsiniz
Not: https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/S22-u-one-ui-6-geri-simgesi/td-p/15149435?src=ShareByUs... buradaki konudan alıntı1703018544031.jpg1703018544055.jpg1703018544069.jpg1703018544085.jpg
Saykle
Active Level 4
Galaxy S

Yeni güncelleme ile beraber sadece küçük bir ok çıkarken şimdi bildiğimiz bir tuş büyüklüğünde birşey çıkıyor ve bu bence çok çok kötü gçrünüyor . Telefon gerçekten o akıcılığın ortasında ekranın sağından solundan çıkan bir kutucuk olması bence kötü , yapılabiliyorsa eğer Navigasyon çubuğunun tuşşuz kullanım biçiminden çıkmadan yapma durumu benimle paylaşın lütfen.Teşekkür ederim.

image

özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Good locktan one hand operation indirin ok seçenekleri var
Saykle
Active Level 4
Galaxy S
Anladım teşekkür ederim. Herhangi bir uygulama indirmeden yapma yöntemi yok anladığım kadarı ile? 😕
0 Likes