cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 sıfırlama sorunu

(Topic created on: 01-11-2024 12:29 AM)
678 Views
borajsjsnsn
Active Level 1
Options
Galaxy S
S22 mi fabrika ayarlarına çevirmek istiyorum ama önce bana ben olduğumu kanıtlamaya istiyor ve ilk kullandığım e postaya şifre e posta atıyor ama benim şuanda bu e postaya erişimin yok ne yapmalıyım
Samsung accund bi türlü izin vermiyor
14 Comments
G36KRALBASKAN
Active Level 8
Galaxy S
Ekran görüntüsü at bir nedir e posta gözüküyor ise atma boşuna
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihazı sifirladikdan sonra ilk kurulum ekranın da çıkıyorsa sifirlamadan önce cihazı hesaplardan Google hesabınızı kaldirmaniz gerekir di
borajsjsnsn
Active Level 1
Galaxy S
Hocam cihazı sıfırlayamadım samsung accund denen şey bana kendimi doğrulaması istiyor ama ben şuanda o e postaya ulaşamiyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tuş kombinasyonu ile sifirlayiniz cihaz açılırken güç tuşu ve ses acma tuşuna basılı tutarak format menüsüne gelebilirsiniz
0 Likes
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
S21 ultra da olmuyor o tuş kombinasyonları yotubeye bakarak yaptım ama yine yok acaba kabloyu pc ye bağlayınca mı tuş kombinasyonlarıyla yapılıyor denemedim ama öğrenmek isterim 😂😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet kabloyu takın
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
Cıhazı hard reset yapabilirsiniz youtubede var videosu tuşlarla sıfırlama eğer olmazsa pc den smart swech inditerek ordan da cıhaz sıfırlama yapabilirsiniz
borajsjsnsn
Active Level 1
Galaxy S
Hocam reset ekranına gelemiyorum
0 Likes
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
Bilgisayara smart swic i indir kabloyu bilgisayara bağla uygulamayı aç orda 3 nokta var ordan yeniden kurulum diye bi seçenek var ordan yapsbilirsin sıfırlamayı eğer yapamazsan yotubeye smart swic ile telefon sıfırlama yaz çıkar videosu ve telefondada o smart swic uygulaması olması lazım yoksa onuda mağazan indirebilirsin
0 Likes