cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 koruyucu camı s23e takabilir miyim

(Topic created on: 04-19-2024 04:26 PM)
316 Views
Taha_s23
Active Level 1
Options
Galaxy S
Dogru duydunuz s23 telefonuma spigen marka bir ekran koruyucu almak istiyorum ancak amazonda s23ün koruyucu cami 1100 tl iken s22nin koruyucu cami 600 tl fiyat farkı buyuk s22nin camini alirsam takarken veyahut taktiktan sonra sikinti yasar miyim
6 Comments
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Hocam 1100 lira verene kadar git mediamarkt dan sınırsız nano al canın sıkıldıkça değiştirirsin olmuşu ektan koruyucu bu yani 1 tanesine 600 lira vermek saçma
Taha_s23
Active Level 1
Galaxy S
Hocam teknosanin cami takili şu an bende sürekli parmak izi yapiyor artik silmekten kullanamiyorum rahatsiz ediyor caminin kosesini de kirmistim ondan degismek istiyorum kaliteli olsun istiyorum parmak izi yapar mi dayanikli midir mediamarktin ki
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Hocam onlar kalite kalite oluyor bende nano takılı 50 60 gün önce 1150 liralıktı 1000 lira kuponumla 150 liraya aldım mesela biraz parmak izi yapıyor ama öyle aşırı değil

olmuşu ektan koruyucu bu yani 1 tanesine 600 lira vermek saçma spigen in kılıfı alınır 500 1000 liraya okey ama cam bu yani lüzumsuz olur (kuzenim15 pro max 1250 tl ye hem hayalet (kenardan görünmüyor hem nano 2 çeşit aldı istediğini taktırıyor) tabi tercih senin ama spigen de parmak izi yapar illaki buzlu ektan kotuyucu da alabilirsin onlar yapmaz
0 Likes
Galaxy S
Boyutu olursa olur neden olmasın ama küçük gelebilir
0 Likes
Taha_s23
Active Level 1
Galaxy S
Hocam sorum o zaten sığar mı sığmaz mı diye sordum
0 Likes
Galaxy S
Ölçüsüne bak netten ikisinin ölçüsü
0 Likes