cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 güneşli havada ekran titreme sorunu

(Topic created on: 06-16-2023 01:57 PM)
410 Views
BK_S22
Active Level 8
Options
Galaxy S

Arkadaşlar güneşli havalarda adaptif parlaklıkta kullanırken uygulama geçişlerinde vs ekranda titreme sorunu var siszde de böyle mi acaba 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ZYK_S22,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Galaxy S22 deki yaşadığınız durum sorun değildir çünkü parlaklık ile ortam ışığını dengelemeye çalışıyor cihaz bilginiz olsun.

Yararlı bulduysanız cevabımı onaylamanızı rica ederim 🙏
Teşekkürler.
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
Hocam s21 vardı daha önce onda böyle bir sorun toktu video yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Ekran parlaklığı arttırılınca oluyor değil mi eğer öyleyse Bu gerçekten sorun değil panellerin güneş ışığından dolayı yansıması denilebilir
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
Adaptifte ayarda ben arttırmıyorum güneşte maximum parlaklığa çıkıyor zaten el ile maxa alınca böyle bi sorun yok
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Bende ondan bahsettim aslında adaptif parlaklıkta olur bu durum
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
Ama normal değil hocam ekran bildiğin gidip geliyor gibi **bleep** titreme s21 de böyle bi sorun yoktu
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Kardeşim paylaştığın postta benim sana ilk verdiğim cevap gibidir cevabı ama sen diyorsan ki daha beter durumu o zaman sevise vermeni öneririm.
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ZYK_S22,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes