cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ekran süresi

(Topic created on: 01-25-2023 06:49 PM)
1586 Views
yasinkrll
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

6 buçuk saati gördüğümde oldu fakat genelde 5 5 buçuk 6 saat arası ekran süresi alıyorum gerçekten çok güzel bir cihaz fakat şu pil olayı beni sinir ediyor Android 14 le batarya performansının daha iyi olacağını düşünüyorum inşallah bu batarya işi çözülür 
Bu arada güç tasarrufu modu pil seviyesi 30 un altına düştüğünde devreye giriyor ve 60 hz de kullanıyorum 
20 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
5g ülkede kullanılmaya basladıgında 5g açıkken ne olacak onu da düşünmek gerekiyor.
NMKeş
Active Level 4
Galaxy S
Oh be ne güzel 18 saat kullanmışsınız 5 bucuk saat ekran süresi var. Benim s22de hayal bu süre. Tabi 120hz kullanıyorum ben. Dediğiniz gibi cihaz çok iyi ama pil berbat.Screenshot_20230121_182506_Device care.jpg
Wormjack
Active Level 5
Galaxy S
Telefonunuzu ne zaman aldınız? Bana da çok düşük geldi sizinki,zamanla benim başıma da bu mu gelecek acaba :)
NMKeş
Active Level 4
Galaxy S
Hayır benim telefon alındığından beri böyle. 1 aylık cihaz. :(
Wormjack
Active Level 5
Galaxy S
O zaman "hafıza"dan,hayalet ram'i 2gb a düşürün.(şu anda default 4 falan olmalı) . Optimizasyon widget ını ana ekranımıza koyun,telefonla işiniz bitince uygulamaları kapatıp "optimize et" e basın. Telefonunuz siz kullanmıyorkem arkada uygulama çalıştırmayacaktır...Bunları yaparak 1 gün bana hertürlü yetecek batarya verilerine ulaşıyorm ben. 120hz de,parasını verdiğimiz teknik özellikleri maksimum verimde böyle kullanmaya çalışıyorum ben.
NMKeş
Active Level 4
Galaxy S
Hocam hayalet ram dediğiniz ram plus mı
0 Likes
Wormjack
Active Level 5
Galaxy S
Evet. Arka planda açık kalacak uygulamalara verilen istihkak gibi düşünün...
NMKeş
Active Level 4
Galaxy S
Ram plus ı kapatmıştım hocam zaten ama optimizasyonu deneyeyim
0 Likes
Wormjack
Active Level 5
Galaxy S
Mantık şu arkada sürekli çalışacak uygulamaları asgaride tutmak... Gereklileri kendisi sürekli açıyor zaten yine takip ettiğim kadarıyla ama işmin bittiklerimi açmasın bari...