cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 den S24 e geçmek

(Topic created on: 02-12-2024 01:22 PM)
663 Views
Sseriesuser91
Active Level 2
Options
Galaxy S
Herkese selamlar. S22 den S24 e geçiş yaptım. (Düz versiyon). Daha ilk kullanımlarda bile pil ve sıcaklık farkını hissettiriyor. Telefon yeni olduğu için büyük ihtimalle daha sonra daha iyi pil vakti alırım diye düşünüyorum. Ekran mod u canlı olmasına rağmen gerçekten biraz sönük duruyor fakat rahatsız edici şekilde gelmedi bana. Telefonun elde tutuş hissiyatı kesinlikle daha iyi olmuş. Surekli resim çekip ve oyun oynamayan biri olduğum için kamera ve oyun performansı benim için 2 ci planda hep. Exynoss işlemci gayet başarılı çalışıyor 2 günlük deneyimimde. S10 serisinden beri samsung kullandım ve geçmişte yaşadığım sıkıntılara nazaran bu telefon benim için samsungun son şansı. İlerde bakalım neler gorucez. 
0 Likes
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Takas desteğini ile mi geçtiniz
0 Likes
Sseriesuser91
Active Level 2
Galaxy S
Takas yaptım evet. Hepsiburadan aldım. Şansıma aldığım gün premium ile 2 bin TL indirim vardı üstelik. S22 cihazın kasasında çizik ve ezik mevcuttu. Biraz ölü fiyata gitti ama yapacak bisey yok. Satmak istesem zaten yine satmazdım
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Hepsiburada kaça saydı cihazı
0 Likes
Sseriesuser91
Active Level 2
Galaxy S
Kasada çizik vs var diye 8750 saydı. Bide takas desteği ile 16750 oldu. Ama ucreti daha geri almadım. Belki bahane bulup fiyattan kirpabilirler
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Çok düşük fiyata gitmis. 20 bine alıyor bizim burada ki telefoncular sormuştum. Biraz daha fiyat yükselmesini bekliyorum bende saticam
0 Likes
Sseriesuser91
Active Level 2
Galaxy S
20 bin civarlarında alacaklarını sanmıyorum ki zaten sıfır s22 ler o fiyattan başlıyor. Aliyorlar ise bence elden çıkarmalısın
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Bizim burada ki turkcell 20 binden alıyor
0 Likes
rcparda
Active Level 6
Galaxy S
Güzel cihaz almışsın. Güle güle kullan.
nonamee_s23
Active Level 10