cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 den S23 e

(Topic created on: 05-18-2023 11:43 AM)
542 Views
İkrs
Active Level 3
Options
Galaxy S

Dostlar selam şu anda S22 modelini kuşlanmaktayım. Bataryası hariç her şeyinden çok memnunum ama gerçekten bataryası son gelen güncellemelerle dahada kötü duruma geldi. Samsungun kendi storunda değişim kampanyası var bişiyosunuz sizce o değişim kampanyası dahilinde S23 e geçmek mantıklı olur mu üzerine 7-8k koymak gerekecek. 

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 modele geçmeye değer.
Ama s23 aldığın zaman en az 6 yıl boyunca hiç değiştirmeden onu kullan çünkü çok yüksek miktarda para ödeyeceksin paranın hakkını çıkarsın diye.
İkrs
Active Level 3
Galaxy S
Okeyde s22 yede zamanında o kadar para ödedim ancak batarya sıkıcı bi hal almaya başladı
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy S
O kadar para verip 23 e gecmektense benim görüşüm 1.5k ya 10.000mAh Samsung power bank almak daha mantıklı 3 yıl sonrada en yeni telefona gecmek
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dostum S22 3 sene kullan neden S23 almak istiyorsun ki? Daha yeni aldın S22 1 sene olmadan böyle sürekli telefon mu değiştiriyorsunuz?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Valla bende değiştirmeyi düşünüyorum valla çok sıkılmaya başladım😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Daha yeni aldın kanka 1 yıl olmadı senin
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yok knk ben sıkıldım mı değiştiriyom a53 benim 33 cü telefonum ben yeniliklere açığımdır😁
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy S
Ben 2 senemi doldurdum artık s serisi kullanmaya başlayacağım s22 ye geçeceğim insanlar s22den kurtulmaya çalışıyor 😂
İkrs
Active Level 3
Galaxy S
Kaan eğer imkanın varsa s23 e geç bataryası biraz problemli
0 Likes